Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dilluns, 20 d’octubre de 2008

Notice to mariners


Alguns avisos a tenir en compte per estar al dia de l'actualitat més rabiosa:


- South Park: hem llegit a yonkis.com que l'últim episodi d'aquesta (imprescindible) sèrie ha causat una forta polèmica als EEUU. Figura que els nens queden traumatitzats per Indiana Jones IV, i no poden esborrar la imatge de les seves ments innocents: George Lucas i Spielberg violant l'Indy (literalment). Obligatori veure l'impagable escena clicant aquí. I aquesta altra rollo Acusados, de la Jodie Foster.


- How i met your mother: serie maltractada aquí per la Sexta (Cómo conocí a vuestra madre), a Amèrica ja ha arrancat la 4a temporada. Se suposa que tota la serie es un flashback en el qual el protagonista explica als seus fills les seves desventures fins que va conèixer sa mare. Hi trobem un humor blanc però efectiu, molt de l'estil de Friends però sense ser tan ñoña. A més, els guionistes cada vegada li dónen més protagonisme a Barney, l'autèntica estrella de la sèrie.


- Qué vida más triste: la Sexta altra vegada; ahir va estrenar l'adaptació d'aquest divertit videoblog d'internet. Els episodis originals duren 2 o 3 minuts i alguns són molt bons, sobretot quan afegeixen paranoies amb flash. En tele no està malament, però el que ha guanyat de durada ho ha perdut de gràcia. Val la pena donar-li una oportunitat, a veure com segueix els propers capítols.


I no se m'acut res més. A veure si aquest cap de setmana cau Max Payne...