Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

divendres, 2 de gener del 2009

The SpiritComencem l'any cinematogràfic amb mal peu. Hem anat a veure l'última de Frank Miller amb el bon sabor de boca que ens va deixar Sin City i 300. Però la cosa no va per aquí...

No sé si la culpa és de la qualitat del còmic original, o és que es tracta d'una mala adaptació. La qüestió és que la pel·lícula és dolenta. El protagonista, aquest tal Gabriel Macht, té menys carisma que el porter de la meva escala, i no té gens de química amb la Eva Mendes. La Scarlett Johanson provoca desprendiments de retina amb les seves disfresses, i Samuel L. Jackson 3/4 del mateix. Ah! Alerta amb Paz Vega! No té preu.

El guió és avorrit i no té cap ni peus; no emociona gens, i el que passa en pantalla bàsicament ens la pela. Fins i tot l'estil visual rollo Sin City se'ns fa cutre i mal utilitzat. La gent que havia aguantat tota la projecció sense dormir-se va sortir amb cara de mala òstia, molta mala òstia.

Podria seguir així una bona estona, però faré cas d'aquest discurset vitalista que hem vist a yonkis i no em queixaré més.

Molt bé Sergi, happy new year!