Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 21 de juny del 2009

Final destination


Tot va sobre rodes: madrid se quema, Barcelona es comença a inundar de guiris, sorgeixen "brotes verdes" que indiquen el principi de la fi de la crisi... Però el que realment omple l'horitzó d'esperança és que... tindrem Destino Final 4!

Efectivament, vull trencar una llança a favor d'aquesta saga. Un alè d'aire fresc en un gènere tant sobat. Cadascuna de les tres que hem vist manté una tensió i sorprèn a l'espectador. En definitiva, entreté, que és el que busco quan vaig al cine.

Els accidents inicials que desencadenen les morts són sempre espectaculars i realitzats impecablement: l'explosió de l'avió a la primera, la muntanya russa de la tercera, o el metro descarrilant... Però em quedo amb la impressionant ostia en cadena de l'autopista (de la 2a part): impacta més que 40 anuncis de la DGT.

A part d'això, cadascuna de les morts està molt elaborada, i ens recorden que quan una sèrie de circumstàncies es dónen juntes, pot passar qualsevol cosa (que m'ho diguin a mi...).


2 comentaris:

vito ha dit...

Recomendación:

OLDBOY


Si si diras uffffff peli de culto coreano donde vamos a ir a parar... pero no esta nada mal, te gustara.

Sergi ha dit...

Merci, a ver si la pillo. En todo caso, siempre puedo esperarme al remake made in Hollywood con Will Smith, que entra mejor :D