Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 17 d’octubre del 2009

Diverses produccions audiovisuals repulsives


- La "pel·lícula" de Michael Jackson, amb les gravacions dels últims assajos que va fer i escenes inèdites desde dins del taüt. Afanyeu-vos, només dues setmanes en cartellera!

- El videoclip, bé, la cançó en totes les seves formes, del duet Alejandro Sanz + Alicia Keys. Dels creadors de Bisbal + Rihanna. Dels creadors que haurien de ser aïllats en una zona fantasma i catapultats a l'espai, rollo els dolents de Superman.

- Deportes Cuatro (noticias).

- Deportes la Sexta (noticias).

- Tots els "deportes" en general.

- Les últimes 10 pel·lícules de Woody Allen. Excepte Match Point si m'apures.

- Totes les d'Almodóvar.

- Totes les de la Coixet.

- Totes les espanyoles.

- El cor de la ciutat.

7 comentaris:

Josep ha dit...

El 90% del cinema francès actual.

Markutis ha dit...

Coneixent els seus gustos segur que estic d'acord amb la llista, però és que després de llegir Alicia Keys ja no m'he pogut concentrar.

Dreamstocry ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Dreamstocry ha dit...

Últimament no paren de fer videocplips amb barrejes espantoses i sense cap sentit.. Rihana i Bisbal.. aquet parell, en fi, tothom ens queixem però després els veiem pel 40 latino xD

Senyor Merdevalista ha dit...

"Tretze anys i un dia". No soporto en Joan Pera, no soporto el gilipolles del seu fill i no li trobo la gràcia al puto Google.

Salutacions.

Albert ha dit...

Ei! També són repulsives totes aquestes sèries on els actors són gent d'edat avançada fent-se passar per adolescents. Com pot ser que algú les pugui veure?!

Anònim ha dit...

Ostres Sergi! Déeu n'hi do la de comentaris a cad notícia! I els últims dies les visites han pujat molt! Moltes felicitats! Encara et veurem presentant el Cinema 3 per Televisió de Catalunya!