Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 5 de gener del 2010

Mites Eròtics d'Infantesa: Gabrielle

Aquesta nit és la més esperada pels infants del nostre país, i voldria aprofitar l'avinentesa per inaugurar una secció que posarà nostàlgics a uns i verracos als altres; Mites Eròtics d'Infantesa.

Avui: Gabrielle.
Sí, amics; l'amiga de Xena va despertar els baixos instints de tota una generació a mitjans dels 90. Mentre la Princesa guerrera mostrava una actitud masculina i un aspecte massa andrògin, la seva ingènua companya d'aventures desprenia una sensualitat digne de les millors portades de playboy. Gabrielle combinava una carona angelical amb un cos que bé el podria haver esculpit Satanàs per extendre el pecat entre les masses d'adolescents de l'època. De fet el gran interès de la sèrie residia en la tensió sexual no resolta entre les dues protagonistes.


Glups! Que algú m'encadeni les mans a la barana del balcó!

De la sèrie, poca cosa puc dir que no sàpiguen ja. Tots els personatges estaven a tan sols una peça de roba del soft porn, però amb el criteri cinematogràfic d'un nen d'11 anys (és a dir, el mateix que tinc ara) em semblava molt èpica i imaginativa. El productor era Sam Raimi, director de la trilogia de Evil Dead, protagonitzada per Bruce Campbell. En Campbell és una constant en la filmografia de Raimi (surt a la infumable trilogia de Spiderman), i precisament l'únic que li fotia un pico a Gabrielle en un dels seus cameos a la sèrie. Cuanto cabrón!

Què se n'ha fet? L'espectacular actriu que interpretava Gabrielle, Renne O'Connor, no es va tornar a menjar un rosco. En Raimi la va colar en alguna de les seves produccions de sèrie B, però no va triomfar i avui es dedica a anar a les convencions anuals de Xena que s'organitzen a EEUU i Gran Bretanya.

En fi, no som res!

11 comentaris:

Josep ha dit...

Comparada amb XENA no tenia res a fer.

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Gabrielle????
Tu és dels que ataca a las amigues de la guapa per allò de assegurar el tret, no?

Markutis ha dit...

A mi amb la sèrie Xena em passava que no m'acabava d'escalfar. Em recorda a una d'aquelles pel.lícules eròtiques que posaven a CityTV.

Per mi, el morbo infantil té la cara de la Juliette Lewis a "El cabo del miedo" llepant-li els dits al Robert de Niro.

Unknown ha dit...

Amb tots els respectes, quina merda d'infantesa.

Los Ángeles de Charlie i Starsky y Hutch, allà hi sortien ties bones.

Pare Bukkàkez ha dit...

Digui que sí, sr. Sergi. Gabrielle tenia més d'un polvo ben llord i salvatge i el trio amb Xena era el més preuat d'aquell món de fantasia.
A més, al ser la eterna segundona, segur que practicava el de culo a boca amb facilitat.

Això sí, l'actriu fa pinta d'estar grassa, actualment. Masses fracassos i galledes de gelat de xocolata per sofocar-los.

x ha dit...

ostia la Xena...

...com venen els records....


era atlètica !


salut i bon any !

Sergi ha dit...

Benvolguts Josep i CETINA: per mi no hi ha debat; Xena tenia pinta de dominatrix de les que et trepitgen els ous amb tacó d'agulla.

Benvolgut Markutis: gran escena la que comenta. A la sèrie també li faltava una mica més de sexe suggerit com a mínim.

Benvolgut Pere Llufa: amb tots els respectes, Farrah Fawcet és antònim de mite eròtic. La pobra fotia cagar!

Benvolgut Pare Bukkakez: totalment d'acord. La cara de hamster es molt bufona de jove però indica certa propensió a l'engreixament.

Benvolgut Gat Telèpata: igualment!

Anònim ha dit...

Òstia! Pel que he vist en acabar la sèrie quasi arribava als 30 anys! Realment, no ho semblava. No va ser una mala elecció, ja li dic. ELa seva presència era del poc (o únic) interessant d'aquella sèrie.

Sergi ha dit...

Efectivament Albert. Els comentaris hoygan de la web de referència també hi estan d'acord.

Senyor Merdevalista ha dit...

Sí que tenia un punt, sí... Passa que a mí sempre m'ha posat més la Sheila de "Dungeons & Dragons". Problema: parlo d'un dibuix animat. Això significa que estic malalt????

Sergi ha dit...

No pateixi mestre, tots hem passat per l'etapa hentai en algun moment de la nostra vida.