Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dijous, 11 de febrer del 2010

La contraparadoxa de Sergi

Pot ser que avui em carregui la (poca) credibilitat i el (poc) prestigi que m'he guanyat a pols dins la competitiva odisfera catalana, però no puc evitar fer cas al bicho acosador que tinc al cap.

Alguns em donaran suport, alguns em rebutjaran, uns altres seguiran a lo seu amb el pornotube, elles em faran salvatges proposicions sexuals, i la resta es menjarà un bacon amb formatge.

A ell també li deien que estava boig. I tenien raó.


Resulta que aquest matí el bicho acosador m'ha demanat que m'informi sobre els viatges en el temps a la wikipedia. Fins aquí, tot normal (ehem). Viatjar a través del temps és possible, i els exposaré la manera de fer-ho més acceptada per la comunitat científica:

Només necessitem un cilindre d'unes dimensions i densitat conegudes (però tecnològicament inviables actualment), i fer-lo rotar sobre el seu eix longitudinal. Una nau que que seguís una trajectòria en espiral al voltant d'aquest cilindre en moviment podria viatjar al passat o al futur (depenent del sentit de la trajectòria). Fàcil.

Aquesta teoria no la va formular Aramís Fuster o el follanabos aquell que no me'n recordo com es diu, sinó que correspon al puto Tipler, conegut/odiat a tota la UPC pel seu totxo de 12 kg de fonaments de física.

Crear un forat de cuc és més fàcil que menjar-se un sugus

Està clar oi? Going on.

En acabar de llegir l'esmentat article, he continuat amb un altre que enllaçava sobre les paradoxes de canviar el passat i les seves conseqüències, i és aquí on se m'han glaçat els collons. Copio i enganxo, però fixem-nos sobretot en l'última frase per favor:

Si algún día se resuelven los problemas de ingeniería implicados en su construcción, la fabricación de una máquina del tiempo arrojará numerosas paradojas, como las ya mencionadas. La paradoja surge porque el estado actual del mundo está determinado por sus estados anteriores, de manera que cambiar uno de estos estados propaga incontroladamente efectos hacia el estado actual. El viajero del tiempo debería conformarse únicamente con formar parte del pasado, sin intentar cambiarlo. Si viaja al pasado y salva a una niña de ser asesinada y esa niña llega a ser su abuela, el lazo causal es consistente y no paradójico, pues en este caso las acciones del viajero estarían ya incorporadas en la sucesión de acontecimientos que conduce del pasado al presente. La congruencia causal impone así restricciones a lo que el viajero del tiempo pueda hacer, pero no excluye la posibilidad misma del viaje. Es decir, si alguien realiza una acción en el pasado, en este caso un viajero que viaja desde el futuro, y la logra, entonces no es paradoja porque la acción ya había sido realizada por el mismo viajero anteriormente. Así como estas paradojas pueden ser dadas, la paradoja famosa del abuelo tiene una contradicción: la Contraparadoja de Sergi

Ep! Aturem-nos i analitzem fredament, objectivament, i científicament què està passant aquí.

Fets:

- Sergi, escrit així, només existeix en català, que jo sàpiga. Fem un repàs de Sergis famosos: Sergi Bruguera, Sergi López, Sergi Barjuan... Exacte, tots ells sospitosos d'innovar en el camp de la física quàntica.

- "La contraparadoja de Sergi" es un d'aquests enllaços en vermell, ja que el corresponent article ha estat eliminat a petició de l'autor. O sigui que ni puta idea del que és.

- He cercat al google la contraparadoxa dels nassos de mil maneres diferents. Els pocs resultats que dóna es remeten a la mateixa wikipedia, i a partir d'ara suposo que a aquesta entrada, la qual cosa només planteja més preguntes a qui en busqui informació. Per primera vegada, el google no m'ha donat la resposta.

No he pogut esbrinar què cony és la contraparadoxa de Sergi.

És possible que el meu jo futur provi de contactar amb mi? Què vol dir-me?

Que les olimpiades d'hivern de Barcelona seran una merda?

Que emigri de Catalunya quan Lapo-rta sigui president?

Que deixi de perdre el puto temps?


Tot això ja ho sé, collons!

17 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Molt més senzill que tot això.
Segons la cabina telefònica del Dr. Who (UIIIUIUIUIUIIIIII (sintonia de la sèrie)) vostè ha anat al futur, ha tornat, ha escrit això, ha tornat al passat, ho ha esborrat, ha tornat al present, ho ha llegit i ara es disposa a anar al futur per escriure-ho novament.
És el que vulgarment es diu "perdre el temps", així que faci el refotut favor de fer quelcom productiu i apunti's l'euromillones de la setmana que ve hòstia puta, que se li ha de dir tot !

Unknown ha dit...

Crec que volia dir la Contraparadoja de Segi, l'organització juvenil abertzale que retrocedeix en el temps per evitar la il·legalització.

Anònim ha dit...

Encara no s'ha acceptat a Barcelona com a organitzadora dels Jocs d'Hivern i ho preguntes com si ja ho fos... què ens amagues? Fas veure que no hi has anat però realment sí i és una forma de trasnmetre'ns auqest missatge per a evitar tal nefast esdeveniment?

Dr. Trumbo ha dit...

Jo n'extrec una altra conclusió: si te'n refies tant de la Wikipedia, tu deus ser periodista o treballes en un mitjà de comunicació.

Sergi ha dit...

Que sóc periodista? Que treballo on? Tu això no m'ho dius a la cara!

Remitjó ha dit...

Hòstia, m'ha fet vostè por.

Tota la informació que tinc sobre els viatges en el temps, l'he tret de la famosa pel·lícula del (ara tremolós) Maikeljotafox. Li donaré un consell, que sempre tindré present si algun dia em toca viatjar al passat: no deiei que sa mare se'l folle o no apareixerà mai més a cap foto.

Markutis ha dit...

Frikiiiiiiiiiii! Ejem... I quan diu que estarà en funcionament la máquina aquesta? A mi m'interessa retrocedir en el temps fins als anys 60, quan encara es podia follar amb desconeguts Valero style (o sigui, a pèl) sense por a contraure una enfermetat mortal. Com a molt una picoreta, res que no pugués curar la panicilina.

sal i sucre ha dit...

Si descobreix el secret, a mi em deixa al festival de Woodstock, que per més pollosos que fossin anaven tots fumats i en pilotes. No se m'acudeix un millor lloc on anar a petar.

Anònim ha dit...

waaaala... l'enllaç sense destí el vas crear tu en una altre dimensió temporal i ara ets el protagonista d'aquesta gran paradoxa. Tu ets el Marty Mcfly del segle 21!!!

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Mai es podrà viatjar en el temps. Mai.

Si ja prou complicat és viatjar a l'espai (remember Rodalíes) com collons pretenen viatjar en el temps?

Baldrick Gargall ha dit...

Sr. Sergi, si aconsegueix viatjar en el temps, portim uns ous de pterodactil, que foterem una truita acollonant!

Dr. Trumbo ha dit...

Si poguèssim viatjar en el temps, quin seria el moment definitori de la nostra història que ens ha abocat al nostre present? Per canviar-lo, dic...

Sergi ha dit...

Si retrocedíssim fins al moment de la caiguda de l'imperi romà i els donéssim un cop de mà amb una mica de fòsfor blanc, un altre gay cantaria.

Modgi ha dit...

Clarissíssimamente, vol dir que vostè ha matat la seva àvia. Per tant vindrà un t-800 i tractarà de sodomitzar-lo. Sembla vostè el protagonista de Donnie Darko.

Sergi ha dit...

Modgi, no sap vostè fins a quin punt em té calat!

Senyor Merdevalista ha dit...

Si poguès viatjar al passat em deixaria de contraparadoxes i tiraria pel dret:
-Me les manegaria perquè els cartaginesos arrassessin Roma fins als ciments.
-Decapitaria els humanistes que anant de modernillus proclamaven que no eren "gòtics".
Dit això, el tema de les contraparadoxes no té importància perquè tota teoria sobre els viatges temporals és inútil. Només hi ha algú que pugui viatjar en el temps, i aquest no és altre que Chuck Norris.

Sergi ha dit...

Home, el Retorno del Rey!
Tens tota la raó, he estudiat amb més profunditat el tema i no és possible viatjar en el temps, així que "asuntu sanjat".