Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimecres, 31 de març del 2010

The men who stare at goats

Una de les vomitives darreres modes de Hollywood és la de reunir en una mateixa peli unes quantes superestrelles per rodar un divertimento que se suposa que pel sol fet de comptar amb un casting de famosos ja serà un clàssic instantani. MEEEC (botzina). You're doing it wrong.

L'última de Robert de Niro (no em molestaré a buscar-ne el títol ni el repartiment) seguia aquest patró, i pel que em van dir provocava més mocadorades entre els espectadors que el barça de Gaspart. L'altre dia vaig veure Quemar después de leer i no vaig tenir collons ni de comentar-la aquí.

Precisament aquesta última em va venir al cap després de veure The man who stare at goats. En George Clooney tindrà moltes virtuts (no sé quines), però MAI HA TINGUT NI TINDRÀ PUTA GRÀCIA. Prou Clooney, prou. Game over. Em vas agradar a títols com Syriana o Michael Clayton, però quan proves de fer riure sento la mateixa vergonya aliena que quan veig jugar Henry o Bojan, per posar exemples que tots coneixem.

Hahaha quina gràcia! Ei no espera, és una puta merda!

No obstant, el problema no és tan sols el pesat aquest. El guió podria haver funcionat amb una pel·lícula d'humor esbojarrat, però no és el cas, i es queda en un intent fallit de comèdia dels Cohen.

16 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Bones. Gràcies per la ressenya, tot i que he fet promesa d'anar-la a veure i m'hi hauré d'arrossegar. Potser acabo injectant-me benzina, però mira...
El que sí és cert és que Clooney es desperdicia fent comèdia.
Per cert, a "Good Night and Good Luck" també et va convèncer?

Salut!

Sergi ha dit...

Senyor Merdevalista, sé que hem tingut les nostres divergències, però pel que més vulguis, no ho facis! A "good night and good luck" en Clooney està en la seva salsa, altra cosa és que la pel·lícula fos una mica piano...

Remitjó ha dit...

A mi en Quemar después de leer, em feia vergonya aliena en Bradd Pitt. No me'l creia ni una vegada. Per sort, en John Malkovich compensava una mica...

Anònim ha dit...

Jo només pel títol aquest "els homes que miraven fixament a les cabres???..." ja ni se m'acudiria MAI anar-la a veure.

Anònim ha dit...

Per cert, les 2 millors pelis d'humor del món són: "Esta casa és una ruina" i "Este muerto està muy vivo". O no?

Josep ha dit...

Doncs a mi em va agradar.

Ara ja podeu dir-me de tot. De tot, menys verdista (de Cinemes Verdi)

Josep ha dit...

Remitjó: John Malkovich no s'arrisca gens, només fa papers que sap que el faran triomfar.

Senyor Merdevalista ha dit...

Noa Literal ha dit: "Per cert, les 2 millors pelis d'humor del món són: "Esta casa és una ruina" i "Este muerto està muy vivo". O no?"

O NO.

Senyor Merdevalista ha dit...

Jajajjajajja! Ja intentaré inmunitzar-me, ja, Sergi.
La pel·lícula aquella plana? Bé, potser sí que li manca alguna cosa, però en línies generals jo li donaria un notable alt. Quina és la propera que tens en cartera, per cert?

Sergi ha dit...

Remitjó, totalment d'acord. L'únic que se salva de la "cremá" después de leer es en Malkovich.

Noaliteral, mai es refiï del títol per triar la pel·lícula, però en aquest cas sí que es correspon. Respecte el seu segon comentari, li diré que jo amb les que m'he descollonat més és amb la saga Austin Powers.

Josep, a mi em va semblar un quieroynopuedo, però per gustos... Respecte en Malkovich, pot ser que sempre jugui a cavall guanyador.

Senyor Merdevalista, com a bon analista de cinema comercial, tinc pendent una bona sessió de Furia de titanes en 3D, a veure si cau aquests dies.

Doctor J ha dit...

dons a mi em va l'humor deficient mental tipus "Vaya par de idiotas", "Medio flipados" i els ja clàssics "Top Secret" i "Aterriza como puedas"...Pur cinema d'autor.

Anònim ha dit...

Que posin el Clooney per tot arreu s'entén per la reacció que suscita entre un determinat públic que el tenen en un pedestal. És trist, però és així. Qualsevol collonada que faci serà fantàstica.

Sergi ha dit...

Doctor J, sí sí, per aquí tiro jo també.

Albert, si el Clooney continua així, l'haurem de fer baixar del pedestal a cops de puny.

RaT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
RaT ha dit...

eps!!! això del Clooney no s'atrevirà pas a repetir-ho davant meu!!!

De totes maneres, hi ha pelis obviables però n'hi ha que, com a "divertimentos", estàn bé (aquella del Brad Pitt i la Julia Roberts. Ocean's Eleven per exemple).

I estic amb vostè, l'Austin Powers (sobretot la primera) és bestialment absurda i divertida. Irresistible!!

Sergi ha dit...

Rateta Miquey, discrepem totalment en tema Clooney, estem d'acord en la trilogia de Ocean's, i a mitges en Austin Powers (la bona és la 2, dona!).