Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 26 d’octubre del 2010

Benvingut Benet XVI

Aprofito que aquest blog ha perdut completament el nord per donar-li l'estocada definitiva: un apunt a favor de la visita papal. Abans de res, he estat cercant pel google algú que m'expliqués els motius concrets per rebutjar l'acte de consagració de la Sagrada Família. Ningú m'ha convençut.

En defensa de la laïcitat? Quan s'hi ha mostrat en contra, el Vaticà? Durant la Inquisició, fa 400 anys? Quina bajanada d'argument. Doncs estic convençut que tots aquests rebels s'han casat per l'església.

Despesa de diner públic? No és una despesa, cretins, és una inversió. Mitjans de comunicació de tot el món se'n faran ressó, i la ciutat es beneficiarà d'una campanya de marketing d'abast internacional. Això ho recuperem en un parell d'estius.

Que uns quants capellans han tocat el cul als escolanets? L'amic Benet ja s'ha disculpat, què més voleu que faci?

La culpa es de los monaguillos que se visten como putas


Qualsevol que hagi viatjat més enllà de Bac de Roda sap que la millor targeta de presentació a l'estranger és ser de Barcelona. La gent et mira automàticament amb bons ulls i s'incrementen les probabilitats de follar en un 80-90%. I tot això, a més de que la ciutat ho val, és gràcies a actes com aquest, al pas del Tour, a Woody Allen, a fotos massives de gent en boles, i un llarg etc.

Per tant, demano una mica més de seny i menys rauxa. La rauxa porta a la por, la por porta a l'odi, i l'odi porta a escriure blogs de merda.

15 comentaris:

Josep ha dit...

I els souvenirs? Samarretes del Barça amb l'inscripció BENET 16. O un bisbe-torero. O un peregrí amb barret mexicà.

RaT ha dit...

vale, vale però jo ja tinc els sotens de blonda per tirar-li al Benet... i ara no vulgui vostè treure'm la il·lusió...

Mike Tracking ha dit...

Home esperem que la projecció internacional valgui els 3 milions d'euros que ens costarà la broma. De tota manera aquest matí quan he sortit de casa per a entrar als meus que-fers habituals, he vist a un parell de busos de TMB aquest anunci de "Benvingut Benet 16" i per molta publicitat que sigui, el meu odi envers les religions fa que em faci ràbia. He dit.

Remitjó ha dit...

Sergi, si només costa 3 milions d'euros potser siga una inversió. A nosaltres ens va costar molt, molt, molt més i no ho recuperarem mai. Bé potser hem guanyat indulgència plenària i una parcel·la en el cel.(tant de bo no ens la requalifique una àngel-alcalde i ens fota també després de morts)

sànset i utnoa ha dit...

Quasi bé em convences i provoques que em vulgui batejar. Potser si m'haguessis dit que part dels 3 milions farien cap a la meva butxaca ho hauries aconseguit.

Amb una mica de sort el Benito infartarà i llavors si que sortirem a totes les teles...

*Sànset*

c.e.t.i.n.a. ha dit...

La meva religió, els meus collons

Joana ha dit...

La publicitat als busos ho ha pagat una associació de catòlics, però no m'agrada la cara d'aquell tio, com tampoc m'agradava veure la cara dels aspirants a president del Barça, coses que té una. Em sembla que no cal que tingui cap motiu per venir el Benitu, també han vingut el Dalai Lama i la tia aquella de les abraçades i han omplert el Snt Jordi. A mi, si els cristians no em toquen la pera, que fotin el que vulguin, és com el Real Madrit, si el Barça guanya, que guanyin, tant me fot!

Llesca ha dit...

Benet! Setze!... emmm... merda, el Joan Pau II tenia rimes més fàcils!

Anònim ha dit...

L'església catalana ho ha definit com l'esdeveniment internacional més important des dels Jocs Olímpics. Què vol dir, que des de llavors a Barcelona no hem sabut fer res millor? Això corrobora el gran fracàs del Fòrrum de les Cultures.

Dr. Muerte ha dit...

Tots vostès són una colla d'ignorants... com es nota que no llegeixen la premsa més rigurosa, on s'afirma que Benet XVI és el penúltim papa, abans de que arribi l'anticrist, segons les prediccions de St. Malaquies.
És a dir, és com si vingués de visita l'ambaixador de l'infern, el portaveu de l'horror, el fill de puta número dos abans del fill de puta número ú.

Font (rigurosa y 100% fidedigna):

http://www.20minutos.es/noticia/20185/0/PAPA/PROFECIA/

Txisky ha dit...

Res que no es pugui arreglar amb una Guiness al Pub M. Collins (al darrera de la Sagrada Família)!

Anònim ha dit...

L'ideal és que vingui, es desplomi el sostre de la basílica durant la consagració gràcies al puto túnel i això forci la dimissió del puto Hereu.
Ho veus? Dos "pájarus" d'un tret. No em preguntis pels danys col·laterals. Recorda que hi haurà més eclesiarques.

Mr. Aris ha dit...

Jo penso que en comptes de que es desplomi el sostre es millor que pasi això
http://elmercatdesantantoni.blogspot.com/2010/10/el-miracle-la-tuneladora-i-el-papa-la.html#comments

Ruben ha dit...

Doncs llegint els comentaris, especialment el del Dr. Muerte, ja espero amb candeletes la mort d'aquest gamarús i veure com arriba l'últim papa abans de l'apocalipsi. Quan el nomenin, passaré per l'Ikea i em compraré la butaca més còmoda que tinguin, així quan arribi el judici final, m'ho podré mirar ben assegut i tranquil.

Quedem al mateix lloc on vam dir aquest diumenge per anar a veure el papa? Jo ja portaré les banderes.

esmegmatitzat ha dit...

mode demagògic on: i tots aquests que s'han manifestat en contra del Papa també es manifestaran quan vingui un jeque àrab i la Reina de "todos los españoles" no li pugui donar la mà?