Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

divendres, 7 de gener del 2011

El bueno, el feo y el malo

El bueno: Bo per la innocència, no per la qualitat. Tron Legacy és el Avatar d'aquest any. Realment l'ambientació, la banda sonora, i els efectes digitals són espectaculars. El rejoveniment de Bridges és de traca i mocador, i les escenes d'acció estan a l'alçada. Ara bé, el guió és més dèbil que l'economia catalana. Dóna la sensació que la censura de Disney ha deixat a mitges el que podria haver estat un remake molt digne de l'original de 1982.

Os traigo la lejía del futuro

El feo: Potser la gent m'havia creat massa expectativa en relació amb The walking dead. Sembla ser que tal i com està l'asuntu, trobar-se amb un guió decent ja és el nirvana. Em vaig emportar una lleugera decepció després de veure el pilot, però li donarem una oportunitat.

El malo: Quan es va estrenar, A serbian film va aixecar molta polseguera per la sobredosi de sexe i violència que ofereix. El director ho justifica dient que és una metàfora de la situació del país, que per cert vaig viure amb els meus propis collons. És imprescindible que existeixin pel·lícules d'aquest estil, que t'agafin la consciència i te la deixin feta un puré de verdures. Cal aclarir que la famosa escena en què violen un recén nascut és més soft del que esperava; trobo molt més pertorbadora la secció Culo o codo? de el hormiguero, i ningú es queixa.

8 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

Llàstima el que diu de Tron.

Per cert, senyor meu, no deu pas haver vist vostè Skyline? Friso per saber-ne la seva opinió.

Sergi ha dit...

Em sap greu, mestre, però no l'he vista. Tot el que puc dir-li és que a IMDB té un 4,6/10, tot i que tenia bona pinta.

El senyor gerent ha dit...

Vostè ho ha dit... TENIA bona pinta.
Sembla un capítol pilot d'una sèrie B i no una pel·lícula. El final és de puta pena.
Se la pot estalviar completament.

En canvi.... el que no s'hauria de perdre és la peli que vaig veure ahir a la nit. El bueno, el malo y el tonto. Coreana. Només li diré que és un farwest a Manxuria amb força sang i acció basada amb la del mestre Leone. No se la perdi.

Anònim ha dit...

Amb la seva aventura sèrbia, no es podia perdre la tercera pel·lícula. Pel que fa a la primera, m'havien dit d'anar-la a veure i ho vaig rebutjar. Llegint la crítica, me n'alegro.
Per cert, veig que s'ha enganxat definitivament al Twitter! Quanta activitat!

Anònim ha dit...

De totes tres només puc comentar Tron: Legacy. Aviam si trobo un moment per posar-m'hi i fer-ne la meva crítica. La comparació amb Avatar és ineludible, i en molts aspectes crec que Tron (2) guanya per golejada. però en alguns punts estic en desacord, Sergi, com en el del jove Bridges. No sé si és que tinc la retina dura, però no m'entra. Si perseguien presentar un actor virtual en condicions, els ha quedat un lífting virtual mal fet. Encara no és el moment, però em sembla la única pega en un apartat tècnic senzillament acollonant. En contrast amb un argument buit i un guió de vergonya aliena.
Una pena.

Cuida't.

Sergi ha dit...

Senyor Gerent, és el que em temia: Tràiler espectacular = puta merda peli. Gràcies per la seva recomanació.

Albert, el twitter és l'únic vici que tinc. Ho puc deixar quan vulgui eh?

Senyor Merdevalista, benvolgut de nou. Diferim en el tema Tron, doncs. Tu i molts us esquinçareu les vestidures, però en general em va agradar més Avatar. I per descomptat que es nota que en CLU és digital, no hi ha altra manera de fer-ho. Tot i així és el millor rejoveniment cinematogràfic que he vist fins ara. No vull fer memòria per exemple de l'Hannibal Lecter de "Dragón Rojo". El horror, el horror...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Perturbador, perturbador, és veure a Pablo Motos sopant.

Anònim ha dit...

l'opinió d'un pajilleruu! com vosté m'és ben igual ...
continuaré amb el que estava fent-------------------------------------------