Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 13 de febrer del 2011

En defensa del canal GH

D'un temps ençà que m'he plantejat assolir uns objectius determinats a la meva vida, que fins ara transcorria mentre em grato els ous sense més alicient. Així doncs, a partir d'ara em grataré els ous mentre miro Gran Hermano.

En el seu moment es va parlar molt del relleu del canal de Gran Hermano sobre el desaparegut canal de notícies CNN+. Doncs bé, ja ha passat prou temps com per poder analitzar l'impacte que ha tingut aquest canvi en les nostres miserables vides.

Quan ens trobem físicament esgotats, només cal reposar una estona per tal de recuperar forces. Això és molt senzill, tothom ho pot fer... Però i si el cansament és mental? Com apaguem el nostre cervell? Com desconnecto del meu estressant dia a dia, la meva frenètica activitat mental? Meditació? Ioga? Pilates? Feng-shui? Que m'esteu prenent lo puto pèl?


El mite de la caverna de Plató actualitzat

L'altre dia vaig decidir donar una oportunitat a aquest experiment sociològic, que deia la Milà. Vaig perdre passar 25 minuts contemplant com els ratolinets jugaven al Scalextric. Quan per fi vaig poder reaccionar, em vaig sentir totalment renovat, com si m'haguessin fet un format cerebral. En definitiva, em van venir unes ganes boges d'estudiar. I win.

No cal oblidar que ja disposem d'un variat repertori de canals de notícies. L'altre dia vaig seguir sense cap problema la caiguda de Mubarak en directe pel 3/24. I també la caiguda de Ben Ali. Però en el seu moment em vaig perdre la caiguda de Edgar, la qual cosa és una llàstima. Es veu que Edgar es va fer famós i va protagonitzar diversos anuncis a la tele mexicana després d'aquell desafortunat incident.

Ja me'n vaig per les rameras. Què deia? Ah sí... que pablo motos hauria de desaparèixer d'aquest sistema solar.

11 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

Ah, l'Edgar... yaguüeeeei, yagüeeeei... quines rises em vaig fer en el seu día... gràcies a ell ara sé diferenciar els mejis de Nuevo León dels de DF... tot és cultura!

Anònim ha dit...

Una companya de feina diu que sempre el posa per la nit per a saber què sopen. I després ho comenta tan feliç i s'emociona si ella fa pocs dies ha endrapat el mateix. Quina vida tan trista, la seva!

RaT ha dit...

Si t'interessen els experiments sociològics, t'agradarà saber (si no ho coneixes ja) la recent aparició dels Docushows: Princesas de BArrio (http://www.youtube.com/watch?v=do-Kp6HXtPw)

Llesca ha dit...

Retransmetran les seves morts en directe? Vull dir quan ja hagin sortit de la casa i la sífilis acabi amb ells.

Josep ha dit...

GH serveix per a pujar-se l'autoestima.

Sergi ha dit...

Dr Muerte, Edgar em sembla un pilar fonamental de la cultura moderna, a l'alçada de Andy Warhol o La Trinca, com a mínim.

Albert, és que aquest tipus de programes es fan per consolar els pobres d'esperit, com la dona que dius o jo mateix.

Rateta, gràcies per la recomanació. Em prenc la llibertat de recomanar-li que recuperi el seu antic avatar.

Llesca, ja està passant. N'hi ha algun que s'ha passat al porno. És qüestió de temps.

Josep, si més no li hem trobat alguna utilitat...

sal i sucre ha dit...

Compri's un aquari. Els peixos són més entretinguts, i no fan soroll. També l'ajudaran a posar la ment en blanc i no li mataran tantes neurones.

Sergi ha dit...

sal i sucre: Gràcies mestressa, però la meva àvia sempre deia que els peixos porten mala sort.

Ruben ha dit...

Mala sort, no ho sé... però els aquaris porten una feinada de nassos.
Acabo de descobrir l'Edgar aquest, ja tinc un altre pòster per penjar-me a l'habitació!

Sergi ha dit...

surfzone, de debò no el coneixia? Ara em dirà que tampoc ha vist el loco niño alemán i derivats. Quanta incultura!

Ruben ha dit...

Sí, el niño loco alemán y sus subtítulos el conec a la perfecció XD
L'Edgar em devia passar per alt en algun període de talls d'ADSL (perquè menys per treballar, miro tot Internet, tot XD)