Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 8 de març del 2011

Els blogs són tan 2010...

Ho han de reconèixer: l'odisfera, la catosfera, la rosasfera, i tota la blogosfera en general està de capa caiguda. El ritme de publicacions cau en picat, la freqüència de visites és la meitat que la d'ara fa un any i el senyor propietari de Blogspot està preparant el vas de whisky i la magnum per volar-se el cap.

Ara ho està petant twitter. Ràpid, fàcil, i gratificant fins a nivells gairebé sexuals. No tinguin por i facin un pas endavant. No cal que abandonin el seu puto blog; només cal que es registrin i afegeixin el corresponent gadget. Entraran en una nova comunitat de pertorbats on cadascú va a la seva bola, sí, però en qualsevol moment del dia podran alliberar la seva ràbia en menys de 140 caràcters.

Passeu-vos al costat fosc fills de puta


També podran comentar en temps real esdeveniments com els partits del barça, les eleccions municipals, o la darrera cagadeta del seu hàmster. La inmediatesa de twitter els permetrà ser els primers a assabentar-se de tot allò que de debò interessa: les fotos de Piqué i Shakira, els concursos de dibuixar polles amb paint o què passa si busquem eroski málaga a google imatges. No cal dir que si acaben d'adquirir un smartphone d'última generació, aquesta és la millor manera de treure-li partit (ehem), tot i que també poden tuitejar des de l'ordinador, evidentment. I tot gratis ehhhhh!

Fins aquí la meva campanya pro-twitter. La vida és canvi. Canvi és vodafone twitter.

Que la Força els acompanyi.



P.D. M'acabo d'aixecar del llit amarat de suor freda perquè oblidava el més important. Gràcies a twitter poden estar en contacte directe amb famosets de la TV. Per exemple, poden dir el que vulguin a David Broc, Santiago Segura, o a la novia de Puyol, i poden estar segurs que ho llegiran, i contestaran o ho denunciaran segons correspongui.

13 comentaris:

Remitjó ha dit...

Si el propietari del Blogspot pense en suïcidar-se, el del Twitter segurament estarà cercant la seua adreça per enviar-li el xec i recompensar la seva inestimable campanya publicitària...

O potser és vostè l'amo del Twitter...

Txisky ha dit...

Al final cauré en el pecat....

Anònim ha dit...

fer-me un twitter seria com fer-li el salt al blog, no podria...

Llesca ha dit...

Jo no em registro en una cosa que té un nom tan marica. Twitter... sembla el nom d'un dels teletubis aquells. En canvi, Blogger té més trempera; sona com a "blowjob", no?

El senyor gerent ha dit...

Llesca, cony, no ens foti "palotes"...

sal i sucre ha dit...

Molt d'acord, sinyó. Tot i que des que sóc a Twitter la meva capacitat d'atenció i concentració s'ha reduït a la meitat. Massa bombardeig d'informació.

Anònim ha dit...

Cert que el twitter té avantatges com la immediatesa i molta més gent que el segueix. L'he vist molt actiu, senyal que li va bé.
Potser això dels blocs quedarà com un "nínxol" pels que prefereixin més lectura i argumentació que immediatesa i velocitat. És a dir, cada dia menys gent.

Ruben ha dit...

Jo també piulo des de fa temps (trobo que parlar de piular encara ho fa més amariconat) i cada cop hi estic més enganxat...

Josep ha dit...

Twitter està en predecadència. I Facebook està a punt de fer-li companyia al mIRC, el xat de VilaWeb i Photoblog.

Així és internet: JAMES DEAN.

Josep ha dit...

Per cert, un enllaç de l'any 2008 on ja es diu el mateix que vostè diu ara:
http://orsai.bitacoras.com/2008/11/una_charla_sobre_la_muerte_de_los_blogs.php

Lebowski ha dit...

No recordo on ho vaig llegir en el diari Ara, però realment vivim en la generació del JA. Abans era l'"Ara" i, anteriorment, "Després".

Ara li he trobat el gust a escriure cartes, i realment sembla un gran pas enrere dins de la tecnologia en la qual vivim. Qui no té email, avui en dia?

Tot i això, jo també m'he fet un Twitter, tot i no tenir ni idea de com va, encara.

http://sailingthewaveoflife.blogspot.com/2011/02/star-wars-1.html

Aquí et deixo un link a un dels meus updates, que em recorda vagament a la foto que has posat en aquest post.

Salut i gaudeix-lo tant com jo ;)

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Jo provare de mantenir-ho a veure si arribo a ser vintage

Josep ha dit...

Quan vaig obrir el meu blog, a finals del 2008, els blogs que jo llegia ja tancaven, tot dient "els blogs han mort".

Si no enterres alguna cosa, és que no ets ningú.