Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 2 d’abril del 2011

Phenomena

Per primera vegada, i sense que serveixi de precedent, faré una recomanació cultural des d'aquest el meu blog. Si mai torna a passar, voldrà dir que un alien ha ocupat el meu cos i que algú m'haurà de fotre un tret al cap.

Des de principis d'aquest any, el cinema Urgell organitza una doble sessió l'últim dijous de cada mes. Es tracta de recuperar clàssics dels 80-90 com ara Rambo, Back to the future, Goshtbusters...


Properament


Aquesta setmana hi vaig anar per veure Desafio Total i Aliens. He de dir que la velada va ser espectacular. Les entrades s'exhaureixen ràpidament i per agafar bon lloc cal fer cua una hora abans. La sala s'omple de milers de frikies que aplaudeixen cada vegada que mor un dolent o el protagonista deixa anar una frase lapidària. A més, la sessió comença amb anuncis i tràilers de l'època, encapçalats pel mític moooovierecord!! Respect.

En fi, un esdeveniment imprescindible per qualevol aficionat al setè art (o era el vuitè? fuck it). I que consti que no estic siguent irònic. Si vulgués ser irònic afegiria, per exemple, que les catalanes són mundialment famoses per la seva bellesa exhuberant i la seva sexualitat salvatge indomable.

9 comentaris:

Josep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Josep ha dit...

No entraré en qüestions artístiques, però sí comercials.

Quina capacitat té la sala? Quin preu té l'entrada?

Ho dic perquè fa una setmana es va estrenar l'enèssim multicines de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i segueix sense omplir saler.

Ho dic perquè hi ha eleccions a l'Acadèmia Espanyola del Cinema i el debat sobre internet és intens.

Films que tenen més de 20 anys i que tothom ja ha vist, poden omplir sales. Reflexionem-hi.

Sergi ha dit...

Bona, mestre Josep. Aquesta reflexió també la vaig fer i al final se'm va oblidar incloure-la per culpa de les presses. 1832 butaques totalment ocupades, i l'entrada per la doble sessió són 8 euros. Amb iniciatives com aquesta es poden omplir les sales ben fàcilment.

Josep ha dit...

14656 euros. Tenint en compte que el personal de la sala cobra poc, i que per a emetre aquests films han de pagar ben poc, és un negoci rodó!

Anònim ha dit...

I properament... el remake de Desafio total!
http://noticias.labutaca.net/2010/07/30/len-wiseman-dirigira-el-esperado-remake-de-desafio-total-para-columbia-pictures/

sànset i utnoa ha dit...

Mentre la llei SINDE m'ho permeti me les miraré quan vulgui o, a males, per la TV, que són carnassa de dissabte a la tarda...

*Sànset*

sal i sucre ha dit...

Home... jo és que m'he acostumat tant a la comoditat del sofà i del pause/play que les pelis al cine se'm fan insuportablement llargues.

Ruben ha dit...

1832 butaques? Cony, quin cine més gran.

Per cert, el número d'art és el 7è :-)

Anònim ha dit...

Desafio total i Aliens? per res de món. Haguessis dit "la fuerza del cariño" o "hijos de un diós menor", encara...