Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dijous, 26 de novembre del 2009

Porra del clàssic

Després de la victòria de dimarts, encara queden escèptics, gent de poca fe que no creuen en aquest equip, que diuen suposo que guanyarem amb la boca petita. Doncs bé, jo deixo constància per escrit, amb majúscules i en negreta que
ENS ELS FOLLAREM.

El merdid surtirà a la defensiva, esperant la seva ocasió i posant 5 tios sobre Xavi i els altres 5 sobre Iniesta. El barça ho intentarà durant el primer quart d'hora, fins que Alves forçarà un corner, Xavi el picarà i Piqué rematarà a porta davant de Eva Sannum - Ramos. Gol, 1-0.
Llavors el merdid es tirarà amunt, amb la qual cosa els cauran un parell més, probablement dos golassos de Messi, o Pedro en el seu defecte. 3-0. Mitja part.

"A mi me gustó más el post de Troll 2"

El merdid comença la segona part revolucionat, i avisa amb un xut de Benzema que frega la 3a graderia. Valdès fa una sacada llarga, Ibra (algú dubta que jugarà?) la baixa amb la punta i remata sense que toqui terra. 4-0.

Més endavant vindrà la relaxada del barça, el merdid que treurà la casta, el orgullo y el juanito, i amb alguna cabriola del kaka faran el gol de l'honor. Marcaran, això segur. 4-1.

Arribem als minuts finals, el merdid està trencat, s'alineen els astres i Henry suca. 5-1.

Final. 5-1. CR9 es posa a plorar, se li corre el rimmel, i la fotografia de la seva cara amb les llàgrimes negres dóna la volta al món, és portada arreu i guanya un pulitzer.

Aquí queda. S'admeten apostes, i entre els guanyadors se sortejaran 2 entrades per l'última de la Coixet.

5 comentaris:

Dreamstocry ha dit...

Gran descripció del partit. La imatge de cr9 seria molt gran! Massa! Foto de perfil de facebook si fa falta.
Només espero que el resultat sigui teu i que no hagis confiat amb els comentaris d'altre gent -estrangera-. Que sabem que no tenen raó, no fos cas que la liesim.
Jo em quedo amb el 4-1.

Markutis ha dit...

0-6, amb tres gols del Baúl, el tercer posant-se el ditet a la boca i fent callar al Pelelegrini, els altres tres de Drenthe amb la rasta, Casillas de porteria a porteria i l'últim obra de Guti des de Jockey's en un desdoblament de personalitat típic de l'alcoholisme.

Espero que sigui suficient per evitar el premi.

"Pepe" el Bruixot (Xavi) ha dit...

Senyor Sergi, posim un 6-2 que sòc fan dels xorreos, o millor encara un 5-0 que els classics m'apassionen... o millor encara un 5-0 amb un gol en propia porta d'en Cristiano Ronaldo, que el nanu bé que s'ho val! ;)

El que si vaticino es que hi haurà dolor, molt dolor!

Anònim ha dit...

Doncs aposto per un 2-0. Per cert, en cas de guanyar el premi el cediré amablement a qui me l'ha donat. No et voldira deixar sense gaudir de qualsevol gran film dirigit per aquest personatge.

Senyor Merdevalista ha dit...

Després de llegir la seva precrònica he estat a punt de lefar.
Aposto per una trencadissa de joc i al final un 3-1.

VISCA EL BARÇA (i Guti maricón)!!!!