Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

divendres, 19 de febrer del 2010

Com colar-se al Camp Nou (I)

Donat que el millor de la cartellera és El hombre lobo, la qual és tan infecta que ens incita a passar del chatroulette al russianroulette (acudit mainstream de la setmana), us explicaré com vaig fer per superar tots els controls de seguretat per veure el Barça - Liverpool de vuitens de la champions de 2007, per a qui li pugui interessar de cara a la propera eliminatòria. És una esfereidora i complexa història que requerirà com a mínim d'un parell de posts.

Remontem-nos a aquell fred vespre de finals de febrer. Recordem que per ser declarat partit d'alt risc hi havia mossos anti-avalots ja des de l'andana del metro, literalment. Jo, soci i abonat del F.C. Barcelona de tota la vida, havia quedat amb el meu pare de trobar-nos directament a les butaques, ja que acudiríem des de punts diferents de la ciutat.

La "A" del mosaic no va quedar bé perquè encara no havia arribat jo


En el primer control només heu d'ensenyar el carnet de soci. Si sou els clàssics fills de puta que no són socis, jo crec que una fotocòpia a color cola igual ja que no s'ho miren massa. Una vegada dins el recinte, us heu de dirigir a la porta que correspongui a les vostres localitats. És aquí on hi trobem una sofisticada màquina semblant a la del metro, però en comptes de la ranura per la targeta, té una estranya cavitat on s'hi projecten els làser que han de llegir el codi de barres del carnet d'abonat o de l'entrada.

A 2 minuts de l'inici del partit, em trobava jo a la cua d'aquesta màquina, ì davant hi havia un senyor (d'ètnia magrebina per a més informació) que estava fotent la seva entrada a tot arreu menys al lloc correcte. Després d'uns quants intents, se'm van inflar els ous i vaig decidir mostrar-li com anava la cosa. Amb el meu carnet.

- Que ho estàs fent malament joder, es fa així!!!!

Exacte.

Vaig acostar massa el carnet al lector i aquest em va llegir el meu codi.


No veo a Sergi en su sitio de siempre, yo así no puedo concentrarme


La màquina es va posar en verd, i el tio sense pensar-s'ho ni un segon es va llançar cap a dins. Jo, amb la rapidesa mental que em caracteritza, em vaig quedar glaçat uns valuosos segons entenent el que acabava de passar, mentre el magrebí desapareixia entre la multitud amb la seva entrada no utilitzada. Quan vaig reaccionar, cridant a aquell tio perquè tornés, els de seguretat van venir cap a mi per apartar-me de la inmensa cua que s'estava formant. Es va acostar el responsable d'aquella zona, que controlava els accessos des de dins. A través de la reixa, vaig provar d'explicar-li el que havia passat, però a mesura que parlava veia l'expressió d'incredulitat que adquiria el seu rostre, a l'hora que feia passes enrera retrocedint fins a la seva posició i feia que "no" amb el cap.

Finalment, i donat l'enorme quantitat de gent que estava entrant en aquell moment, va optar per ignorar-me del tot.

Em vaig quedar agafat a la reixa, deixant-m'hi la gola perquè em fotessin cas, mentre unes 200 persones que es trobaven esperant a les cues del voltant em miraven amb una mescla de llàstima i por. Si aneu a la wikipedia i busqueu Gilipolles, possiblement hi veureu la cara que se'm va quedar en aquell moment.

De sobte, vaig tenir una brillant idea.

12 comentaris:

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Vas fer-te passar per anglés?

Anònim ha dit...

Llavors per colar-se al Camp Nou hem de col·locar-nos rere un soci amb una entrada falsa i que ens deixi passar...? No, diria que no era això...
Friso per a saber com se les va empescar per a entrar! Ja em veig al proper partit una munió de persones copiant la idea que ens mostrarà al següent apunt.

Remitjó ha dit...

xaaaaaan, xaan, xaaaaan, demà més?

el marroquí va eixir amb la seua entrada, un got de cervesa sense alcohol i una bossa de "almendras garrapiñadas"?

Dr. Trumbo ha dit...

Vosté sabrà el que fa, però aviso que ja començo a estar fart de fer aixecar gent del meu seient. El dia menys pensat passaré del "aixequi's que aquest es el meu lloc" a la òstia de presentació...

Sergi ha dit...

De fet la gran majoria de partits el camp està mig buit, i fins i tot en les grans ocasions hi ha uns dos mil seients desocupats per temes de seguretat. A més, fotre fora la gent del meu seient em sembla bastant divertit.
Tot i això, la intenció del post no era incitar al vandalisme al meu estimat Estadi, sinó que es una excusa per alliberar aquesta història del racó de hipotàlam en que està instalada.
Tingui en compte, benaurat Anthony, que li estic contestant amb cert index d'alcohol en sang.

Josep ha dit...

L'any passat vaig anar a vore el Barça contra la Cultural Leonessa.
La propera vegada intentaré aplicar el seu mètode.

Modgi ha dit...

Sergi is gonna be Magrebí?

sal i sucre ha dit...

No m'ho digui. Al final ha aconseguit viatjar en el temps, i enlloc d'ensenyar al magribí com obrir la porta, li ha fotut un clatellot.

J. ha dit...

A veure si endevino el final: motxilla propulsora.

Dr. Trumbo ha dit...

Sergi, el que més em sorpren es aixó, que tot i estar mig buit l'estadi en moltes ocasions, si arribo una mica just de temps la meva localitat el 80% de les vegades està ocupada. I no sóc de tribuna precisament sino tercera graderia lateral (aixó si, centradeta). He arribat a la conclusió que el meu és el "seient d'or".

Espero que en Laporta no ho llegeixi o me l'expropiarà.

rusfuse ha dit...

@Anthony: em passa exactament el mateix que a vostè, però en el meu cas el millor és que no aixequen el cul fins que no els fas veure a la seva entrada que han encertat la fila i el seient però no la boca. Coses de la tercera graderia lateral potser...

Markutis ha dit...

Vostè sí que sap deixar els capítols en alt i no el merda del JJ Abrams.