Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 6 de març del 2010

Coses nazis

Avui m'he llevat a les 5 de la matinada per anar a treballar. Esperant l'ascensor tot sobat, les paraules "parking", "cotxe", i "clau del parking" ressonaven dins el meu cap sense arribar a treure'n una idea clara, i no ha estat fins que he arribat a la porta del parking que me n'he adonat que m'havia deixat les claus al cotxe. He hagut de trucar al company de torn perquè em recollís a Colon i anar cap a la feina.

Mentre anava en bicing cap el punt de trobada (hora estimada, les 5,15 del matí) no sé per què el que m'ha vingut llavors al cap ha estat el famós eslogan de Auschwitz, Arbeit Macht Frei (el treball us farà lliures).


La feina ben feta no té fronteres

16 comentaris:

Doctor J ha dit...

Collons, quina putada! sobretot haver-te de creuar amb els guiris borratxos que sortirien del Maremàgnum...

Anònim ha dit...

Gran mèrit el d'anar en Bicing a les 5 del matí. Ho arribo a fer jo i de ben segur que amb algun vianant i/o vehicle tinc un greu problema.

Remitjó ha dit...

Al menys hui haurà fet la migdiada... A Mauthausen ho tenien prohibit... els obligaven a veure Verano Azul després de dinar...

Sergi ha dit...

Doctor J, no em vaig trobar borratxos, encara devien seguir de festa.

Albert, si se'm creués algú jo també tindria problemes, però per sort a aquella hora sóc l'únic pringat que va pel carrer.

Remitjó, fins a aquest nivell de perversió arribaven els nazis? Em sembla que deixaré de tenir-los simpatia.

Josep ha dit...

El treball t'allibera de la felicitat, el treball t'allibera del lleure, el treball t'allibera del pensament... Sí, el treball et fa lliure de moltes coses, sobretot de temps (lliure).

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Welcome to the real world, Neo

Xavi ha dit...

Si anar amb bicing a les 5 del matí ja es un perill pel fet de no atropellar a ningú, imagina't la cara que s'et posa quan el teu cap arriba 3 hores mes tard que tu i et diu: el treball dignifica i realitza a la persona! (Li fotria d'hòsties fins al carnet d'identitat...)

Sergi ha dit...

Josep, si els nazis haguessin tingut un ministre de propaganda com vostè, un altre gay hagués cantat.

CETINA, si ho arribo a saber em prenc la píndola vermella.

Xavi, quan et diguin això, el que has de fer és deixar-los anar el famós monòleg de Rubianes.

Anònim ha dit...

Ja ho deia el Rubianes "el trabajo dignifica al hombre ( y una mieeeeeerda)!"

Sergi ha dit...

Noaliteral, també me'n recordo de Rubianes en moments com aquest, també!

Senyor Merdevalista ha dit...

Què bonic és anar a treballar, i més a aquestes hores... Com deia el meu professor de filosofia de COU, "vivim en un inmens camp de concentració per a pollastres". A produir, a produir, a produir...

Sergi ha dit...

Senyor Merdevalista, és una sensació única, té un punt d'èpica i tot. El teu professor de filosofia tenia raó. Has vist "Chicken Run"? Doncs això. (I si no l'has vist no ho facis, és una merda).

Senyor Merdevalista ha dit...

Admeto no haver-la vist. Joder, tan malament? Un home molt savi, l'Alcoverro (germà de l'escriptor).
Per cert, m'he enterat que una noia de Cambridge ha rodat això. Pressupost inicial 8.800€. Pressupost final amb donacions, 28.000€. D'acord que es podrien haver estalviat el pròleg estil Galàdriel -entre d'altres coses. Però què collons, per ser "fan-made" a l'espera de "The Hobbit", s'hi han deixat la pell:
http://www.bornofhope.com/

Ah, per fi vaig anar a veure "The hurt locker". Recordo que l'havies ressenyada.
Cuida't.

Sergi ha dit...

Senyor Merdevalista, li he donat una ullada a born of hope i realment té molt de mèrit, veja'm si puc trobar el moment per veure'l sencer.
Entenc que "The hurt locker" no et va fer massa el pes oi? Potser un pèl tramposa? En qualsevol cas, penso que era la menys dolenta de les nominades a l'oscar.
Cuida't tu també, mestre!

Senyor Merdevalista ha dit...

Ep, jo he dit que l'he anada a veure, no he parlat encara de la meva opinió al respecte! ;)

Sergi ha dit...

He anat massa ràpid doncs (that's what she said). Esperarem el teu veredicte, mestre!