Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dilluns, 19 d’abril del 2010

Five minutes of heaven

Me l'han tornat a clavar doblada. Aquesta vegada, arribava tard i quan vaig arribar davant les taquilles ja m'havien tret l'entrada. A bot pront, vaig rebre la notícia com una puntada als ous executada per Zlatan, ja que em disposava a gaudir de Furia de titanes. Que també hi surt Liam Neeson, però vestit de Zeus i tirant kamehames en 3D, no menjant-se l'olla per superar la seva etapa de pistoler de l'IRA.

Fent teràpia després de participar a La Amenaza Fantasma

Sense embarg, cal dir que Cinco minutos de gloria va resultar una agradable sorpresa. Ens explica l'estremeçedora història d'un home que va presenciar l'assassinat del seu germà per part d'un terrorista, i el retrobament entre tots dos 33 anys després. Si bé en Liam Neeson està impressionant, és l'altre protagonista (un tal James Nesbitt) qui es menja la càmera.

No se la perdin.

10 comentaris:

Txisky ha dit...

Dissabte vaig anar al cine amb uns amics: l'única cosa no vomitiva de la cartellera era Furia de titanes i l'última de Travolta. Al final vam anar a veure al Tony Manero imitant al millor Bruce Willis, i la veritat és que no ens va decebre!: "26 muertos en 24 horas!" paraula de Manero.

Sergi ha dit...

Moltes mercès senyor, és bo saber-ho; la de "Desde París con amor" em toca aquesta nit!

Markutis ha dit...

Ja sé que és cinema però... Vol dir que no totes les víctimes del terrorisme son com la fúrcia de la Irene Villa?

Senyor Merdevalista ha dit...

El bo del Liam en té alguna més per fer penitència. Pensa en "Love Actually", per exemple.
Merci per l'apunt, me l'afegeixo a la llista. A veure si entre preparacions de classe i tesi aconsegueixo trepitjar una sala d'una vegada o em donarà un síncope.
Per cert, m'han arribat veus que "Clash of the Titans" no està filmada en 3D, sinó que és un reformatejat d'un rodatge en 2D en un temps rècord. Als que he preguntat m'han comentat que la paraula "marejant" és poc. I es veu que és la nova tàctica. Estalvien els costos de filmar-ho tot el 3D però t'ho cobren com si així fos. En tens dades, d'això?

Cuida't.

Sergi ha dit...

Markutis, doncs aquest no és com Irene Villa, ja que com a mínim no s'ha de posar tirants per aguantar-se els calçotets.

Homeeee, Senyor Merdevalista, ditxosos els ulls. Tens raó, però tots tenim un passat. Jo mateix he fet un postgrau a la UOC.
Respecte el tema del 3D, has sentit bé. La única pel·lícula filmada per ser projectada en 3D en condicions és Avatar, totes les altres han estat "adaptades" com bé dius. No et sé valorar si canvia molt l'efecte perquè de moment les he vist totes en 2D.
Salut, mestre.

Anònim ha dit...

Cada vegada que veig al Leam Neeson me'n recordo de la seva dona, que va protagonitzar la versió moderna de "tu a Boston y yo a California" amb el "denis quait" i que va morir l'any passat esquiant. Pobre tiu.

Josep ha dit...

El conflicte irlandés i el cinema, un tema a tractar.

Anònim ha dit...

L'amic Zlatan ja hagués pogut pegar la puntada als ous a l'àrbitre del partit d'ahir. Almenys la pel·lícula que va anar a veure va resultar bona!

Senyor Merdevalista ha dit...

Perfecte, merci. Sí, uns o altres hem estat exs actrius porno alguna vegada a la nostra vida. En fi, doncs s'haurà de comprovar en què consisteix l'adaptació i si val la pena o si realment ens estan colant gat per llebre.

Cuida't.

Sergi ha dit...

Noa Literal, no ho sabia això! Ara encara em fa més llàstima que fent de jedi.

Josep, sobretot en versió original, o sigui que li dóno permís per anar al verdi.

Albert, últimament m'agraden totes, deu ser que estic de bon humor.

Senyor Merdevalista, s'haurà de comprovar, però tampoc vull acabar prostituint-me per veure Alicia de Tim Burton a l'Imax. Que són 12 eurus ehh, snif snif.