Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 1 de juny del 2010

Males notícies

Per complaure els meus centenars de milers de seguidors, que han rodat un lip dub per reclamar que analitzi Legion, he pogut trobar un forat en la meva apretada agenda de tocar-me els ous per expressar la meva lúcida i brillant opinió.

Doncs bé, males notícies; Legion és un preludi del que ens espera la propera dècada. Repassem l'argument: un grup variupint de personatges amb passat traumàtic es veuen inmersos en una situació completament inversemblant que sobrepassa la seva capacitat d'enteniment, però es veuran obligats a col·laborar si volen superar tots els obstacles. Oh wait... Algú m'ha roçat i m'ha fet recordar...

Prou!

Exacte. No fa ni deu dies que s'ha acabat Lost i ja en notem la influència a la cartellera. També es plantegen multitud d'enigmes que no es resolen ni per assom, també hi ha un messies, també torna a sortir el mercenari, el que ja sortia a Robin Hood (a quin magnate de Hollywood s'haurà follat aquest tio?). També trobem diàlegs de l'estil:


- Michael, ens pots explicar d'una puta vegada what the fuck està passant?

- Calla i dispara cony! Sóc un arcàngel que ha baixat del cel carregat de uzis semiautomàtiques per ajudar-vos a aniquilar un exèrcit de zombies, a la gent li importa tres collons si està justificat!


El pitjor de tot: el final obert (també, també) amenaça amb una sèrie si aquest subproducte aconsegueix una recaptació decent.

7 comentaris:

Remitjó ha dit...

"En total" que no aniré a veure-la...

RaT ha dit...

si us plau, abandonem ja! els lipdub's!!!

Anònim ha dit...

Per a evitar la sèrie ja ens ha dit què hem de fer: no anar-la a veure i advertir a qui ho vulgui fer que pot sofrir un "trauma" semblant al de després de veure el final de Lost.

sànset i utnoa ha dit...

Models que tenen èxit com Prison Break i Lost (que en el fons s'assemblen molt) són copiats vilment fins extenuar-los. Ens tragarem bodrios una temporada llarga...

*Sànset*

Unknown ha dit...

Jo només espero amb delit l'estrena de "LipDub, la série".

Markutis ha dit...

Començo a sospitar que avui dia les pel.lis només es fan per justificar el videojoc posterior, que és on hi ha el negoci.

Per cert, aprofito l'avinantesa per a recomanar Heavy Rain a tots els cinèfils. Vindria a ser la digievolució d'aquells llibres d'elije tu propia historia però passat pel sedàs de Seven. Un videojoc collonut, de debò.

Josep ha dit...

La propera dècada? El proper trieni o, com a molt, el proper lustre.

Els gustos audiovisuals canvien ràpid.