Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 22 d’agost del 2010

Jornada negra al Camp Nou

Ahir vaig contemplar amb estupor com, per primera vegada a la història, onejaven banderes mixtes Espanya - Barça a l'Estadi. Vaig observar amb llàgrimes als ulls samarretes de la arroja exhibint-se amb impunitat per les grades. Ja que hi som, podríem profanar la tomba de Josep Sunyol i passejar el cadàver per les festes de Gràcia.

Era això el que volíeu oi? Un barça modern, un barça integrador, un barça de tots... Doncs bé, aquí ho teniu. Ja està. Som la mateixa merda que el Getafe o el Yokohama Marinos.

Que el barça no s'ha de polititzaaaaaar!!

Espero que quan en Laporta surti elegit President porti a terme una Solució Final per acabar amb tota aquesta gentussa que tenen els ous d'anomenar-se a ells mateixos catalans.

5 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

I ara ve la pregunta puta: tots aquests que es vesteixen amb la samarreta de la Roja, què en pensen de la convocatòria dels mundialistes culers per al partit de Mèxic?
Ai, no, calla, que no pensen...

Josep ha dit...

I la temporada tot just acaba de començar.

Ens podem consolar pensant que amb el Juan Gaspart la cosa era pitjor.

Txisky ha dit...

Aqeust partit i el del Gamper patireu la mateixa humiliació. Però quan comenci la competició de veritat, deixapereixeran tots aquests símbols!.

Anònim ha dit...

Godó i Zeta, amb el seu escolanet Rosell al capdavant, ja ho han aconseguit: carregar-se tota la tasca de catalanització del Laporta. Recordo un titular del Sport que deia Barçaspaña. Sense paraules. I que recordi, ni tan sols amb el Juan Gaspart passava això.
Hi ha qui diu que quan el Barça deixi de ser "més que un Club" podrem començar a ser "més que un país". És el moment?

Sergi ha dit...

Senyor Merdevalista, ja t'has contestat tu mateix. Ni que hagués tornar Xavi lesionat i Piqué partit per la meitat.

Josep, no sé què dir-te... Veure partits del barça en aquella època també em feia plorar sang, però per altres motius.

Txisky, això espero. Si no agafo el carnet i el tiro al contenidor groc.

Albert, ja fa temps que és el moment, però des que va surgir el concepte "Barçaspaña" que és hora de surtir al carrer a cremar cotxes.