Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dilluns, 13 de setembre del 2010

Caprabo versus Predator

Ai, volia dir Caprabo versus Mercadona. És el costum.

El fet és que m'he atrevit a traspassar l'última frontera. He anat un carrer més enllà per comprovar si és cert tot allò que diuen del Caprabo. Que és més barat, que els carritos són més lleugers, que les olives són més verdes. Visc la vida al límit i no em vull perdre cap experiència. Anem a pams:

Marques: sens dubte al Caprabo hi trobem una oferta més àmplia i variada. El millor exemple el trobem en el gazpacho Alvalle: m'ha elevat les papil·les gustatives a un nivell d'èxtasi mai conegut abans. És com la píndola vermella de Matrix en format líquid: ara el gazpacho hacendado em sembla vòmit de cabra.

Preu: en aquest aspecte els supermercats valencians guanyen la partida, però per poc. També és cert que Caprabo cobra la bossa de plàstic pels qui anem a comprar tal i com vàrem venir al món, amb l'afegit d'una samarreta de propaganda i uns texans vells. La qual cosa em sembla una magnífica mesura a favor de la conservació del medi ambient.

Aquest és el caixer que li ha cobrat la bossa de plàstic al Predator

Plats preparats: aquí és on la cadena basco-catalana guanya per golejada. Es tracta d'un punt molt important pels joves que no tenim ganes temps de cuinar, així que és bàsic disposar d'una gama de conserves i plats preparats que em permeti variar de menú cada dia de la setmana. Els productes Poll Bo són senzillament espectaculars. Si algún dia em caso, els encarregaré el càtering de la celebració.

Fil musical: radiofòrmula patxanguera en ambdós casos, és a dir, m'encanta.

Caixeres: les caixeres de Mercadona són en general bastant molt una mica chonis, no obstant en tots dos casos són ràpides i eficients.

Conclusions: encara no n'he tret cap conclusió definitiva, però em sembla que allargaré aquest post una mica més i en faré la meva Tesi Doctoral.

17 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

Tema caixeres.... en general d'acord, però ha de saber vostè que de la mateixa manera que tota la Gal·lia no va ésser envaïda pels romans, el Mercadona del meu barri, té unes xurris a la caixa i de "reponedores" que cada cop surto firmes i saludant la bandera.... Filles de puta!!!! que bones que estan!!!!

Tema menjar preparat ok, però tema verdures i similar, Caprabo SUCKS !!!

Anònim ha dit...

Tesi doctoral ja!

Les caixeres chonis son un punt a favor, home, com més chonis siguin, millor.

Senyor Merdevalista ha dit...

Has anat al Caprabo? I no t'han entrat ganes de preguntar si tenien en Ruud Hesp guardat al magatzem? El de cartró no, no, el de veritat. Faries bé en investigar el tema, doncs podria ser una magnífica vessant de la teva recerca.
Per cert, si busques director de tesi, jo m'ofereixo. Avui dia hi ha més doctorands dirigint altres doctorands que directors tutoritzant-los. No és el meu cas, afortunadament, però en conec uns quants.
I pel que fa a les caixeres... seran xonis i lentes, sí, però... alguna et posa tonto?

Llesca ha dit...

Xonis? Les del super on vaig jo són sudaques o mores. I els reponedors també. Ah, i els repartidors. Clar que no és ni un Mercadona ni un Caprabo... Els de la peixateria i la carnisseria sí que són d'aquí. Bé, és igual! La qüestió és que cap empleat està bo.

Per cert, poll bo...? SUposo que estan de puta mare per compensar aquest horrible nom.

Joana ha dit...

Ho podries ampliar al súper del Corte Inglés, que encara tenen més marques, en tenen dues de blanques!!!

Unknown ha dit...

Si amb l'Alvalle se li ha obert un nou món, el dia que tasteu el Solfrío us explotarà el paladar. Costa de trobar, però.

Jo abans era de Mercadona, però ja fa uns anys que m'he fet del Caprabo (amb targeta client i tot, ull!).

Sergi ha dit...

Senyor Gerent, un mercadona ple de ties bones? No s'haurà equivocat i haurà entrat al Merca-Dona, el macroprostíbul més gran de Catalunya?
Per cert el tema fruites també el prefereixo, ja que venen embolicadetes en safates de plàstic, i el rollo de triar peces i pesar-les em toca els ous sobremanera.

Mecànic emprenyat, oi que sí?

Senyor Merdevalista, com em coneixes! De fet m'he autocensurat per no parlar de la meva caixera preferida. Però pertanyem a dos móns diferents, és una relació "Avatar" (és a dir, que seria una merda).
I naturalment, gràcies pels consells. Ho pensaré detingudament.

Llesca, ara que ho diu, Poll bo sona molt malament... Merda.

Joana, moltes gràcies xata. Provaré d'obrir nous horitzons d'ara endavant, ja que el balanç de l'experiència ha estat positiu.

Pere Llufa, de fet crec que va ser vostè qui em va recomanar el Alvalle ja fa temps. Tindré en ment l'assumpte de la targeta cliente...

Remitjó ha dit...

Per aquí no tinc Caprabo (un hiper Eroski sí, però he d'anar en cotxe i per aquí no passe)


Hui jo també li he posat les banyes al meu Mercadona i he anat a un Dialprix. Tenen més marques, però clar, més cares que les blanques del Mercadona.

El súper del Corte Inglés és la cosa més cara del món! O no... encara n'hi ha un de més car a Madrid, només apte per a Borjamaris i Potxolos madrilenys...

Unknown ha dit...

De més a menys bo us vaig recomanar: Solfrío, Alvalle Gourmet i Mercadona.

Però Solfrío guanya per golejada.

Sergi ha dit...

Remitjó, por Dialprix no me viene nada eh. I la pijada aquesta que enllaça menys. Em queda molt de camí per recórrer.

Pere, solfrío el millor doncs? Deu ser el puto Sant Grial! El buscaré incansablament i ja li comentaré que tal quan el tasti.

Anònim ha dit...

D'entre tots els supermercats, el Bon Preu em causa una atracció especial. No és que tinguin uns preus rebentats (tal com hauria de ser pel seu nom) però les seves accions a favor de la llengua m'animen a apropar-m'hi sovint (a més que és el que tinc més a prop de casa). Ah! I allà et descompten 2 cèntims si no els demanes bossa.

Ruben ha dit...

Jo tiro més cap al Metadona, ja sigui per costum o perquè he arribat a cartografiar-ne mentalment la disposició de tots i cadascun dels productes bàsics per a la meva supervivència...

Sobre les xonis, crec que entra al conveni de caixera de súper: igual que has d'anar amb l'uniforme de treball, has de tenir aquella pinta de gitana bruta que no saps ben bé si ha estat deportada de França o si ha nascut a l'abocador de la cantonada.

I sobre gaspatxo, jo me'l faig a casa... ni punt de comparació per 5 minuts de feina que comporta!

Sergi ha dit...

Albert, la llàstima és que no tinc cap Bon Preu prop de casa. 2 cèntims buuaa buaa!

Surfzone, veig que hi ha divergència d'opinions sobre les chonis. Hauré de fer treball de camp per investigar el tema.

sànset i utnoa ha dit...

segueix estudiant i publica la tesi. Quan sigui definitiu publica el veredicte. Pensa que si surts per la tele tu solet et carregaràs una de les dos empreses.

Per mi, i si he de triar, que pillin els valencians...

*Sànset*

Cdte. Van Broncas ha dit...

El millor equilibri entre segurates octogenaris, caixeres chonis i productes càrnics d'alta qualitat el trobem a consum. Això sí, no els demani plàtans a granel, el miraran com si tota la vida haguessin caigut dels arbres envasats en porexpan i plàstic.

Sergi ha dit...

Sànset, no fotem! Que si tanquen el mercadona no duro ni dos telenotícies.

Cdte. Van Broncas, desgracadament no he trobat cap consum a menys de 100m a la rodona, que és el màxim desplaçament que estic disposat a fer per comprar.

Anònim ha dit...

Una vegada que se m'acut de comprar gaspatxo fet del Metadona, i el vaig haver de deixar perquè em feia venir vomiteres. En general, tot el menjar preparat (i les fruites de plàstic) que hi venen, farien gitar a qualsevol que no fos un amariconat d'aquells que pren actimels i iogurts estranys per a cagar.

Un consell: No compri condons allà, que s'esparrequen.