Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dijous, 30 de desembre del 2010

Tu a Boston y yo a Urquinaona

L'altre dia, per motius que no venen al cas, em vaig trobar passejant enmig d'aquesta Vuitena Meravella del Món que és la plaça Urquinaona. De sobte, vaig veure una imatge que em va glaçar els collons: una cua de 200 metres davant l'administració de loteria situada en aquest punt negre de l'arquitectura catalana. Doncs bé, resulta que és aquí on es va repartir el primer premi del darrer sorteig de nadal.


Al terrat de la torre Urquinaona hi trobareu el Ojo de Sauron

Vaig pensar en treure una foto d'aquell dantesc espectacle. Però després de fer un ràpid perfil psicològic d'alguns dels que s'hi aplegaven, segur que creurien que els estava robant l'ànima. Així que vaig passar de llarg tot calculant un temps d'espera d'uns 30 minuts.

Puc arribar a entendre que la gent faci una sortideta a Sort amb l'excusa de comprar algun dècim a la Bruixa d'ort, si bé per mi els viatges han de ser a Belgrad, Mogadiscio o a la frontera entre Corees. Però perdre mitja hora a pl. Urquinaona? Mai dels mais.

Per què seguim creient en miraculosos cops de sort, supersticions, bruixes i gnomos? Estem al puto 2011. Stanley Kubrick deu estar removent-se a la seva tomba.

En fi, he de marxar que encara no m'he comprat el raïm de cap d'any.

7 comentaris:

Llesca ha dit...

No sé si només m'ho sembla a mi, però trobo que la plaça Urquinaona té un aire com soviètic. I ara que m'ho miro, el capdamunt de la torre és un lloc perfecte per fer pràctiques de tir.
Pel que fa a la loteria, mai n'he comprat ni crec que en compri mai. Em satisfà més ser una de les que no està a la cua.

Remitjó ha dit...

A més, a Urquinaona, la cerveseria irlandesa que hi ha és molt cara!

Per al "ñiño" no he comprat loteria, a veure si, al menys, folle...

Joana ha dit...

Mai he pensat en com és la Plaça Urquinaona!
Hi ha molt ludòpata nadalenc suelto pel món! Els 20 euros que costa el dècim prefereixo gastar-los en altres coses.

Josep ha dit...

Mal fet, era un indret idoni per a fer una enquesta sobre boniques supersticions.

Anònim ha dit...

No només això. Des d'un punt de vista de probabilitat, si allà ja va tocar és molt més difícil que toqui altre cop en aquest lloc que en qualsevol altre. Si algú vol loteria, que vaig a un lloc on no ha tocat mai!

Mr. Aris ha dit...

per una feina vaig tenir que pujar a l'àtic d'aquest edifici i hi ha una vista maca. Les finestres estan totes soldades perquè el "conserge" em va dir que ja s'havien tirat dos tios des d'alli.

Anònim ha dit...

tonto i pajilleruuuuu...

combinació letal 2!!!!!