Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 12 de setembre del 2015

Jurassic World

Després d'una becaina de tres anys i mig, he reprès aquest blog per entrar en contacte amb tots vostès de nou i realitzar-me a mi mateix cagar-me en la puta mare del director de Jurassic World.
No l'havia pogut veure fins ara degut a la meva apretada agenda que inclou acollir couchsurfers finlandeses i convertir-me en un expert internacional en l'art del Muay Thai.
Així doncs, tenia les expectatives ben altes en tornar a divertir-me amb els dinosaures.

Ja queda menys per la cinquena nens!

L'argument: Finalment s'ha inaugurat el Parc Juràssic, però després d'uns anys la gent ja l'ha avorrit (com passa amb els blogs). Així doncs, la directiva encarrega un dinosaure fet a mida amb una mescla genètica que faria tremolar un T-Rex dopat amb nandrolona. El problema ve quan aquest nou ésser resulta ser més llest que els protagonistes, la qual cosa no és gaire difícil.

A partir d'aquí veurem escenes de corredisses amb els tacons de Bryce Howard, la filla del director oscaritzat; i Chris Pratt domant raptors, que bé podria estar repetint el seu paper de xulo espacial de Guardians of the Galaxy. I reptils digitals menjant-se turistes, que sempre és divertit. Res de nou, si bé el guió aporta algun moment còmic que treu de l'ensopiment a l'espectador. Comparada amb la primera part, però, no aporta gaire de nou i fins i tots els efectes especials us faran pensar que hem tornat al 1994.

Exacte, com passa amb la programació d'estiu de TV3.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El proper post quan toca? El gener del 2018? HO dic per programar la visita a temps...
El senyor gerent.

Josep ha dit...

El que ho peta ara mateix és STAR WARS. Sembla ser que tothom menys jo és un fan de la saga.

Sergi ha dit...

Senyor Gerent, el meu proper post és com la independència de Catalunya. En teoria toca d'aquí 16 mesos, però tothom sap que no passarà ni de puta conya.

Senyor Josep, fa 3 mesos que m'està bullint la sang amb l'episodi VII, però no trobo les paraules adients per a descriure'l