Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 10 d’abril del 2016

House of Cards

Un nou post carrincló per donar fe que aquest blog, com el seu autor, està entrant en una nova etapa de la seva vida. Si fa 8 anys m'haguessin dit que avui dia estaria enganxat a una sèrie com House of cards, m'hagués tirat al Besòs amb unes sabates de ciment. Doncs bé, per culpa de Netflix m'estic empassant episodis d'una hora amb Kevin Spacey xerrant de política com si no hi hagués demà.

Has dit House of Karts?

No, House of Cards. El millor és un guió molt elaborat i ben creïble que ens trasllada als baixos fons de la Casablanca, on Spacey fa de les seves manipulant a tot quisqui. La seva dona, interpretada brillantment per Robin Wright Penn, no es queda pas curta, així com la resta d'actors. Si bé no té els típics cliffhangers com fa l'estafador JJ Abrams a final de capítol per deixar-nos amb la mel als llavis, les ganes de saber com continua la història d'aquest personatges fa que la vulguem seguir veient a la seguent oportunitat. No pateixin, hi trobaran algun pit de tant en tant per no avorrir-se.

No se la perdin.

2 comentaris:

El senyor gerent ha dit...

El senyor gerent va postular fa ja alguns dies que aquesta serie era un barreja entre Dallas i El ala oeste de la Casablanca... que vol dir que no?

http://elsenyorgerent.blogspot.com/2015/09/el-senyor-gerent-inaugura-el-curs-amb.html

Anònim ha dit...

Si vol li rebento la serie d'avançada, com que aqui la veiem "an directa..."

Muerte