Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 12 d’octubre del 2008

La crisis está aquí... y yo con estos pelos!



Segons les dades actuals de la meva enquesta, un 50% dels catalans volen veure "Una conejita en el campus". Com deia Mourinho, Catalunya és un país de cultura.



Com que aquesta setmana no tinc temps d'anar al cine, comentaré les estrenes de divendres perquè veieu com està el panorama:

La conspiración del pánico: thriller produit per Spielberg o sigui que pot estar entretingudet, però protagonitzat pel niñato repelent de Indiana Jones 4, el Shia Labeouoeaf aquest, la qual cosa em tira patràs.

Santos: el cine espanyol busca més públic amb pelis de gènere, però amb la qualitat de sempre. No la veuria ni cobrant.

Sexykiller: 3/4 del mateix. Una barby universitària (foto) es dedica a matar la penya (em recorda una que jo em sé), però les víctimes ressuciten en plan zombi. Al estar tan passada de rosca, igual resulta divertida i tot.

Quemar después de leer: de les més visibles en cartellera. Els germans Coen solen fer bones pelis (encara que "El gran Lebowski" em va rallar una mica). A més, té bon casting: George Clooney (posant la seva perpètua cara de vendre cafeteres); Brad Pitt (posant la seva cara de Brad Pitt); el sempre correcte Malkovich...

A part d'aquestes i de la conejita del campus, s'estrenen films d'autor i documentals que poden ser interessants o no, vés a saber.

Per últim, demano un minut de silenci per la magnífica serie Dexter, que Cuatro s'ha carregat posant-la a les 00.30 de la nit. En el seu lloc fan dos capítols (dos!) de Medium...
De moment això és tot, bona guàrdia.

2 comentaris:

anamena ha dit...

Yo ayer fui a ver la de Quemar despues de leer, y me gustó porque las pelis de los hermanos Coen me suelen gustar y como tu dices george clooney y brad pitt le dan mucho caché a la peli, sobre todo brad q esta mejor que nunca.
Death race, es la tipica de acción, la vi la semana pasada... y bueno pues se ve venir...

En fin, la cartelera no deja mucho mas donde elegir, desde luego q a la conejita del campus no pienso ir a verla.

Sergi ha dit...

No verás la última de Anna Faris??
Perdónala, Señor, porque no sabe lo que dice ;)