Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 23 de novembre del 2008

Quantum of solace


Doncs m'ha deixat més fred del que esperava. Després de "Casino Royale", que reformulava una mica l'esquema de la saga, aquesta nova entrega va més enllà i es carrega pràcticament totes les senyes d'identitat de Bond. Oblida't del "Bond, James Bond", les coletillas sarcàstiques, els invents de Q i la Moneypenny aquella. Queda l'Aston Martin del principi, les noies i poc més.

Aquest nou Bond és un tio seriós, fosc, dramàtic, venjatiu i turmentat pel passat. Pitjor? No ho sé. Pels fans del J.B. de tota la vida, segurament. Passa a ser una pel·lícula d'acció made in Hollywood més, no és dolenta, però deixa de ser el 007 que coneixíem. Tampoc m'han agradat algunes incoherències de guió com ara SPOILER WARNING que la M envia una oficinista que sella informes a detenir l'agent més letal del MI6 (¿?) i encara es queixa si se la carreguen!!

Però vaja, animo a tots els fans a veure-la, que al cap i a la fi no està tan malament. Té escenes d'acció realment trepidants i surt la Olga Kurylenko.

Un apunt: el tràiler que acompanya la projecció (almenys al Icaria) és de The curious case of Benjamin Button, i te l'expliquen TOTA. T-O-T-A. Qui avisa no és traïdor.
En fi, qualsevol pot tenir un mal dia.