Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 8 de novembre del 2008

Torna l'Home


Ja podeu deixar d'escriure cartas al director a La Vanguardia, i tampoc cal que us manifesteu davant de la Delegación del Gobierno. He tornat! Però encara no he pogut tornar al Icaria, per la qual cosa faré un comentari del que em dongui la gana:


- Al cinema hi ha poca cosa interessant fins que s'estreni Quantum of Solace, la última de James Bond. Imprescindible després del bon sabor que ens va deixar Casino Royale (genials els crèdits i la cançó inicial). Abans de veure-la, Daniel Craig em semblava que tenia pinta de marinero bielorrús, però va resultar ser un dels millors Bond. Això sí, ja no tindrà res a veure amb les novel·les de Ian Fleming, de les quals només en pren el títol d'un relat curt del personatge.


- The curious case of Benjamin Button: Brad Pitt interpreta un home que neix amb 80 anys i es rejoveneix en comptes d'envellir. Només per la originalitat de la proposta ja val la pena, en un panorama ple de seqüeles,remakes i adaptacions de comic i jocs. La dirigeix David Fincher, el del Club de la Lucha i Seven.


- Podríem anar a veure Disaster movie? YES, WE CAN. Reivindico el dret a desconnectar una estona sense complexos, i això no treu que després vagi a veure la 13a Mostra de Cinema Africà que es projecta aquests dies al Meliès.


Per acabar, destacar el millor personatge que han creat els de Polònia últimament. Imprescindible. Bona nit dolentooots!