Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 16 de novembre del 2008

Se busca

Avui demanem la participació dels nostres lectors per trobar el títol d'una pel·lícula. El nostre estimat col·lega Uki sent nostàlgia d'aquella peli que li va alegrar tantes tardes de la EGB.
Doncs bé, si no hem entès malament, tracta d'una espècie d'ànec que està mirant la tele i es perd en el seu propi sofà (WTF)... i apareix en el nostre món. Llavors, una noia intenta ajudar el nostre amic a tornar a casa seva. Estem parlant d'un ànec de 1,60 m que es passeja pels carrers (de Nova York?) vestit de senyor. Algú que hagi vist aquesta imatge dubto que l'hagi oblidat.
Per més senyes, el film ha de ser de finals dels 70, a jutjar per l'aspecte i el vestuari dels protagonistes. Agrairem qualsevol informació d'aquesta petita i psicodèlica joia cinematogràfica en forma de comentari o trucant al número que apareix en pantalla.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que hablais de Howard the duck. Es una peli ochentera con un pato extraterrestre del planeta de los patos. Una gran pelicula si señor, recuerdo la portada de la pelicula (del videoclub)que salia un huevo con un pico de pato con un puro.

Sergi ha dit...

Dios te bendiga Vito, ¿quien si no?