Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

divendres, 30 d’abril del 2010

Clash of the Titans

M'ho havien advertit per activa i per passiva. Que no hi anés, que no valia la pena, que acabaria decebut, que tenia unes expectatives massa elevades, que tot plegat era producte de la meva imaginació. Que no hi posés tanta passió, tantes esperances, tants somnis dipositats, tants ous a la mateixa cistella. En definitiva, que acceptés la realitat.

Bé podria estar parlant del partit de dimecres, però no; em refereixo a Furia de titanes, la versió killa d'un clàssic de 1981 amb el mateix nom. Poques vegades he vist sortir gent de la sala a mitja projecció, blasfemant contra els Déus de l'Olimp.

No hauries d'haver deixat la teràpia de fa dos posts

Crida l'atenció un bon repartiment, on tornen a coincidir Liam Neeson i Ralph Fiennes quasi vint anys després de La Lista de Schindler. Precisament, en Fiennes podria recuperar el rol de comandant nazi de llavors per uns instants, i executar a sang freda el seu mànager, allotjant-li 3 o 4 bales al crani (per si de cas).

Resumint, ¿Colega dónde está mi pegaso? és massa infantil, massa digital, ni rastre d'èpica ni vida intel·ligent per enlloc. D'acord, Io i Andrómeda estan per veure-les en 3D i 4D si cal, i algun enfrontament sí que té certa gràcia, però no és suficient per aguantar 108 minuts de videoclip MTV amb l'amic Sam Avatar Worthington posant cara de semi-déu.

Per cert, la vaig veure en 2D perquè era l'única opció al cine. Targeta groga per yelmo icaria.

6 comentaris:

Remitjó ha dit...

A mi aquest tipus de pel·lícules em fan mandra. Ni 2D, ni 3D. I amb el que vostè diu hui, ja ha quedat descartada per sempre més...

Josep ha dit...

"massa infantil, massa digital", anem a pams:

1) Els nens (i adults acompanyants) també tenen dret a veure cine.

2) Els efectes digitals poden fer molts espectacular una bona història.

Jo tampoc he vist la pel·li, i no crec que hi vagi.

Anònim ha dit...

Doncs no hi aniré pas. Per cert, diuen que Iron-Man 2 està bé. Com ho veu?

Sergi ha dit...

Remitjó, aquesta ja la pot descartar que no és res més que una teenage movie americana, però amb un bon director podria haver quedat alguna cosa decent.

Josep, per descomptat; jo sóc de la opinió que no hi ha pel·lícules dolentes, sinó que cadascuna té el seu públic. I aquesta m'hagués agradat si tingués 15 anys menys.

Albert, Ironman 2 té molt bona pinta. Hi anirem dilluns a última hora, si vol venir ja sap què ha de fer.

Senyor Merdevalista ha dit...

Excepte "Terminator: Salvation" (i mira que en línies generals és fluixa), res del que fa Worthington se salva. Per què dimonis serà? Bé, suposo, però, que t'entretindries posant-te tonto amb la Gemma Aterton, m'equivoco?

En aquestes alçades ja hauràs vist el "Cabeza de Lata". Jo frisso per veure-la. Darrerament vaig tant collat que ja no puc ni trepitjar una sala. Fins i tot podria matar. "Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal...!!!!"

Sergi ha dit...

Senyor Merdevalista, sembla ser en Worthington és un rei Mides, però que tot el que toca és converteix en merda. La Aterton quina és, la Io o l'altra? Bé, me la sua, les dues estaven per sucar-hi melindro.

Ara em poso amb la review de Iron Man 2...