Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dijous, 31 de desembre del 2009

Crèdits finals

Definitivament, l'any cinematogràfic quedarà tancat amb Avatar. Em vaig negar a veure Bienvenidos a Zombieland quan vaig saber que era no recomendada para menores de 13 años. Si ja no podem trobar gore i desmembracions en una pel·lícula de zombies, què ens queda? Quin món estem deixant als nostres fills?

Ja falta menys pel gran final! I tranquils que tindreu seients a primera fila i en 3D

Per tant, acabarem el 2009 amb els crèdits finals de MTFBWY, és a dir, les dades més significatives que em dóna l'analytics. Abusaré un cop més del recurs fàcil de la llista, però juro que és l'ultima de l'any (hahaha!).

- Algú va trobar aquest blog buscant al google ewok menopáusico. En la puta vida se m'hagués acudit ajuntar aquests dos conceptes (aparentment) antagònics. En qualsevol cas espero que hagi trobat la informació que buscava amb tanta urgència.

- Em faria molta il·lusió saber qui és el meu fidel seguidor de Timisoara, gràcies al qual Rumania és el segon país més visitant d'aquest blog. Comenti sisplau, comenti sense por!

- Porcentaje de rebote: 77,86%. Ni Pau Gasol, escolti (algú em sabria dir exactament què cony és això?).

- L'entrada que ha funcionat millor: la de Sasha Grey. Em dec al meu públic.

- Gràcies a tots els odisfèrics que m'han enllaçat i a tothom qui ha participat. No vull fer una llista d'agraïments en plan Almodóvar però sí destacar el gran Markutis i el mestre Josep, els primers que van comentar i enllaçar aquest blog quan estava tocat de mort. I l'amic Albert, clar. I el carismàtic Senyor Merdevalista. I Sasha Grey.

Ja ho veuen, treballar la nit de cap d'any em posa tonto.

Bon 2010 a tots! I recordin sempre quedar-se fins que acabin els crèdits, hi pot haver alguna escena sorpresa...






7 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon Any 2010! El té al davant, es tapa amb la paperera i li disparen a l'esquena... se sap qui és el Director?

Sergi ha dit...

He investigat sobre el tema (sí, tinc molt poca feina aquests dies) i et puc dir que aquesta joia es titula "Silent night Deadly night 2". El director va ser sacrificat als déus locals després de l'estrena.

Modgi ha dit...

bon anus, sergi.

Senyor Merdevalista ha dit...

Uhhhhmmm... La seva pregunta arrel de "Zombieland" m'ha fet pensar en "Fido". L'ha vista, vostè? Criatures, zombies ensinistrats i desmembracions garantides. Altament educativa.

Maleït sia, m'ha fet vessar una llagrimeta i tot! Adjectiu inmerescut. És un honor poder-lo llegir i creuar comentaris amb vostè, mossènyer Sergi.

Oh, i Bon Any Nou.

Markutis ha dit...

Hòstia puta! Perquè és tan bo el seu bloc? Em mata amb aquestes escenes clímax de la tècnica actoral que penja de tant en tant.

Per cert, a mi Bienvenidos a Zombieland em va encantar. Està molt en la linia de Zombies Party del Simon Pegg. I si busca gore els crèdits inicials a càmera superlenta li agradaran.

Sergi ha dit...

Senyor Modgi, bon anus per vostè també.

Senyor Merdevalista, l'honor és meu. Ja li donaré una ullada a Fido, ja.

Senyor Markutis, no m'afalagui! tots aquests videos són clàssics que he incorporat al meu vocabulari quotidià.
I potser amb zombieland vaig errat, tindré molt en compte la seva recomanació.

mcarbo2001 ha dit...

A mi també em va agradar molt Zombieland...

bon any nou per a vostè també