Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 19 de setembre del 2010

Antisistema

El darrer post d'aquest blog ha estat retwitejat per Caprabo, la qual cosa m'afalaga i em toca els collons a parts iguals. No era la meva intenció fer-ne publicitat, i el cert és que em sento bastant brut per dins. Per molt menys que això, Kurt Cobain es va fotre un tret al cap (o es va empassar una truita d'heroina, el que sigui) així que avui toca repartir una mica d'estopa per compensar. Era això el que volíeu, que es parlés de vosaltres oi? Oi que sí, fills de puta?
Ups, cada vegada que dic fills de puta el meu cap recorre a la mateixa imatge:

"Matadlos a todos. Dios reconocerá a los suyos"

Anem al gra. L'altre dia estava fent cua a la caixa de Caprabo, per cert darrere d'un conegut personatge televisiu, que es va oblidar de pesar la fruita. Mentre aquest caradura anava a complir el tràmit a la secció de fruites, vaig observar els típics productes que posen just davant la caixa perquè la gent que espera els agafi. Hi havia un jamón deshuesado que em va cridar l'atenció perquè valia 6 eurus per una quantitat relativament gran de pernil. No tenia bona pinta, i la meva veu interior em deia que els productes que es posen allà no són precisament els de més qualitat. Però me'l vaig emportar.


Directe al contenidor marró


Si pogués tornar enrere en el temps, ho faria única i exclusivament per matar la mare del que va decidir vendre aquella merda. He provat de fer-me'n unes torrades per sopar, i només diré que he acabat trucant a telepizza una pizzeria qualsevol per sopar quelcom comestible. He provat de donar el pernil a un gos famolenc que hi havia pel carrer, però després de la primera queixalada s'ha posat a vomitar i se m'ha tirat a la jugular amb els ulls injectats en sang.

Per tant, dóno per finalitzada la publicitat en aquest blog. A partir d'ara només parlaré de Cine, Barça, i Pàtria.


P.D. A no ser que pagueu. Contacteu-me al gmail per negociar el contracte. Gràcies.

16 comentaris:

RaT ha dit...

Senyor, trobo molt acertat el matís "blog de servei" que està emprenent el seu blog. Ara bé (i referent al post anterior) se m'han caigut els collons a terra quan he vist escrit les excelsituts del gaspatxo Alvalle: agafi tres tomaquets, trituri'ls ija tindrà mig litre de gaspatxoalvalle!!! Si el troba, compri l'Arte Oliva: glòriadedeu...

http://www.tablonia.es/clasificados/negocios-17/venta-al-por-mayor-302/gazpacho-andaluz-de-arteoliva-66271.html

Dr. Muerte ha dit...

Però vostè no era més de Mercadona? o em confonc amb un altre desgraciat que narrava misèries post-compra?

Llesca ha dit...

Espero que si hi arriba a haver una propera crònica de supermercats per part seva, no tracti del que ha rebuscat a les escombraries del carreró del costat del Caprabo acompanyat per families de panchitos i de gats famèlics.

Remitjó ha dit...

Sergi, ja li vaig dir que estava molt malament fotre-li les banyes al Mercadona (su supermercado de confianza)... El Déu dels supermercats de barri l'ha castigat

Josep ha dit...

La culpa és teua, per no tindre una dieta hal·lal.

Txisky ha dit...

Hauria d'haver anat a rrrojarrrr a la porta del comerç en qüestió, tot cridant "Bravo Caprabo"!.

Senyor Merdevalista ha dit...

Agh, no em toquis la fibra amb la frase d'Arnau Amalric, pel que més vulguis...!!!
Però anem a veure... al costat de la caixa i a 6 euros? Què dimonis esperaves, home de Déu? Jo de tu tornava, sí. Però activant el mode "Un día de furia".

Joana ha dit...

Si ja saps que allò no es pot comprar, perque ho compres? I a sobre, no tenia bona pinta!

Anònim ha dit...

Els de Bravo Caprabo han provat de fer-se publicitat a través del seu bloc sense ni tan sols donar-li les gràcies. Es mereixen aquest contra-post. També el retwitejaran?

Sergi ha dit...

Rateta, gràcies per la recomanació, però se m'acumula la feina. Primer he de tastar el solfrio.

Doctor Muerte, no s'equivoqui: aquí l'únic desgraciat que narra misèries post-compra sóc jo. Si llegeix l'anterior entrada sabrà de què va la cosa. Que molt doctorat i molta polla però se li ha d'explicar tot, joder!

Llesca, s'ha acabat la publicitat, li ho ben juro.

Remitjó, doncs casualment el Déu dels perruquers de barri també em deu haver castigat amb un look gitanot per posar-li les banyes al de tota la vida...

Josep, la culpa sempre és meva! Això ho tinc claríssim.

Txisky, arrojant i cridant? Osti aixo es nivell advanced eh?

Senyor Merdevalista, que la frase ha de ser en català llavors? Doncs ho tenia malentès. I sí, com li he dit al senyor Josep la culpa va ser ben meva, així que no em veig legitimat per tornar.

Joana, és una pregunta retòrica? Per si no ha quedat ben clar, la resposta és "perquè sóc subnormal".

Albert, a aquest de moment no li han donat més bombo. Que n'aprenguin!

Dr. Muerte ha dit...

Ah... doctorat i intel·ligència gairebé mai van de la mà. I sí, a mi se m'ha d'explicar tot, i més si puc al·legar causes tipus jet-lag després de 2 setmanes d'haver arribat...

Anònim ha dit...

No, no, vull dir que la cita que fas em posa tonto. Ep, però sense mariconades, eh?

Ruben ha dit...

Barat i bo no solen anar associats... i amb el pernil, encara menys!
Hauria de fer més cas a la consciència, hi sortiria guanyant.

Anònim ha dit...

I què dirà Caprabo de tot això...?

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Aquests productes no han d'estar refrigerats? Que feia al costat de la caixa?

sànset i utnoa ha dit...

Rectificar és de savis. Bona observació: sempre posen a la zona de caixes el que no es poden treure de sobre. I, fins i tot crec que posen menys caixeres de les necessàries per tal que tinguem més temps per agafar qualsevol porcada.

*Sànset*