Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dijous, 21 d’octubre del 2010

Visca el Dia de la Hispanitat

Allò que dèiem. De vegades, els assassinats, els genocidis, les tortures, les neteges ètniques i els esquarteraments estan plenament justificats per evitar mals majors. Sí, és una de les lliçons que m'han ensenyat els meus amics del Partit Nacionalista Serbi.

Doncs bé, estem d'acord en que la matança d'indígenes a mans dels espanyols durant la Conquista va ser tot un encert. De la mateixa manera, el tunning del cotxe del almirante Carrero Blanco per part d'ETA també va agradar a petits i grans en el seu moment.

Li van posar una multa per "saltar-se" un semàfor?

Ja m'estic anant per les branques. El que volia dir és que no ens falten motius per repetir una massacre com la de Hernán Cortés i companyia. Llavors sí que celebraria el 12-O com un patriota espanyol més.






7 comentaris:

Remitjó ha dit...

Sulca, melafo.




Sí, què passa?

Llesca ha dit...

Hahahaha! Hòstia sr. Remitjó, s'està superant! Sort que el sr. Sergi no ha posat la cançó de la "Tetita"...

Txisky ha dit...

Remitjó, em comença a preocupar...

Pel que fa al seu missatge, Sergi: és el que dic jo, quina mania en ajudar al tercer món, gràcies a que ells són desgraciats nosaltres tenim benestar. Si tot el món estigués en situació de benestar, el planeta duria tres dies, no hi hauria matèria primera per cobrir totes les necessitats!.

sànset i utnoa ha dit...

Quina gent més juantxi...

*Sànset*

Anònim ha dit...

No només això sinó que la política de subvencions del govern ha fet bona la frase de Millán Astray: "cuando oigo la palabra cultura, echo mano a la pistola".

Anònim ha dit...

El que fan a aquesta nena no es podria considerar explotació infantil? Quan sigui gran i es vegi agafarà una depressió difícil de superar.

Dr. Muerte ha dit...

Ah... Carrero Blanco campeón de salto... quins temps aquells...