Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 29 de març del 2011

Titanic II

Després del spam que va suposar el post anterior, voldria compensar els meus lectors amb una reflexió que canviarà les seves vides, que els farà enfocar el futur des d'una nova perspectiva, que els obligarà a ser millors persones.

Resulta que dels productors de cutre-versions com Snakes on a train, Paranormal Entity o Transmorphers (sic) ens arriba la seqüela menys més esperada: Titanic II.


Tot eren risses i muntatges del photoshop fins que va passar de debò


Terratrèmols, tsunamis, i hecatombes nuclears són un puto joc de crios al costat del que s'apropa. Podeu veure'n el trailer aquí mateix. Parlant de trailer, ja podrien ser atropellats per un camió de 18 eixos els que han tingut aquesta idea.



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja l'he vista és brutal. Unes actuacions d'infart, un argument sense(com ho fas per tatxar les paraules?) precedents, un final tan inesperat com el del Sexto sentido i tan èpic com el V de Vendetta i el Ejército de las Tinieblas plegats, un film que només té un però, vaja: què faig amb la meva vida fins que surti la 3?

No, ara de debó, és un muntatge teu oi Sergi? has utilitzat un editor de videos per escandalitzar-nos, oi Sergi, oi? Si no jo li afegiria molts eixos al teu últim paràgraf. Bon Bolg!

Dr. Muerte ha dit...

Ui, merdes virals de titanic 2 ja n'hi ha des de fa molt de temps, des d'abans que estrenessin la 1 diria. Aquí li deixo un exemple del 2006.
Tant twitter està fent que es quedi vostè antiquat...

Txisky ha dit...

No té gràcia, no surt en Gaddafi!.

Remitjó ha dit...

Mai no podrà superar l'original. Poques coses a la vida em donen tant de plaer com veure morir el Leonardo di Caprio...

Llesca ha dit...

Tot i així, segur que és millor que "L'aventura del posseidó".

Sergi ha dit...

Anònim, si tantes ganes té la pot veure sencera pel youtube, ja que hi és dividida en videos de 5 minuts. Jo me la vaig empassar tota la nit passada i des de llavors estic estirat al terra en posició fetal i donant-me cops al cap compulsivament.

Doctor Muerte, aquí la pot començar a veure si té collons. Jo me la vaig tragar per deformació professional (i personal). Li diré més, va ser rodada al Queen Mary atracat a San Diego. A veure si està més atent, cony!

Txisky, ara podria incloure algun dels meus acudits de Gaddafi, però com que em segueix vostè a twitter ja els deu haver patit tots.

Remitjó, doncs encara li pot donar més plaer veure morir al protagonista d'aquesta porqueria.

Llesca, en aquesta hi ha un moment "posseidón" que li agradarà. He dit agradarà? Volia dir "potarà".

Ruben ha dit...

Llesca: jo quan veig l'onada que es menja el Posseidó em poso morcillón.