Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 25 de novembre del 2008

And the winner is


Per fi Europa tindrà la gran entrega de premis que es mereix. Seguint les peticions dels meus fans, decidirem entre tots i totes, quina és la millor pel·lícula per cada gènere. El jurat, format per mi i els dinosaurios de plàstic del meu cuarto, nominarà 5 films per cada premi. Qui vulgui pot fer un comentari demanant una nominació extra que consideri imprescindible. Així, fugint de les acusacions de comercials i venuts a la indústria de Hollywood, acceptarem propostes de cinema alternatiu i produccions independents, tals com Contigo no, bicho.
L'única no admesa serà Amelie, pel·lícula rebutjada pel festival de Cannes del seu any, que no van tenir valor ni per projectar-la fora de concurs, definida com intent pseudo-cool de cine nefast.

- Dit això, aprofito per continuar amb la secció de denúncia Tràilers Cabrons. Efectivament, ens han comunicat que el trailer de Quarantine (el remake americà de Rec) destripa el final de la peli sense cap tipus d'escrúpols. Els que ja hagueu vist l'original podeu veure'l aquí per comprovar-ho. Si no la heu vist, no cliqueu, o morirà un gatito.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayer vi una pelicula española, si señor y me gustó, seguramente te sonará se titula "Los cronocrimenes". Brutal!! ciencia ficcion a lo español toma, toma!!!. Jaja.
Quiero que la veas y la comentes porque es buenisima.
Que es de bajo presupuesto?....si
Que no irias a verla al cine?...posiblemente.
Que no estaria entre tus nominadas para la mejor peli de ciencia ficcion?...lo más seguro.. (pero si hicieras los premios videoclub estaria entre las 5 primeras).
Ya han comprado los derechos para hacer un remake americano, ojo al dato.

Sergi ha dit...

Si si, me suena, la de Karra Elejalde, si que tenia pinta curiosa... Pues gracias por la aportación, en cuanto pueda le doy vistazo!