Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 20 de desembre del 2009

Un cap de setmana inoblidable

Els titulars del cap de setmana en un minut:

- El Barça és el millor equip del món.
- El pohang steelers sud- coreà és el millor equip del món després de barça i estudiantes.
- Avatar: la típica superproducció familiar nadalenca que repassa tots els tòpics vistos i per veure. Tot i això, es deixa mirar per ser estèticament espectacular. Jo no vaig poder entrar a la punyetera sala on la projectaven en 3D però ha de guanyar molt.
- Fot fred.
- No es telecofarra para viejos. Recordar que és una festa que se celebra a l'aire lliure. Recordar punt anterior.
- Guti maricón.
- S'apropa Nadal, no és recomanable acostar-se a menys de 3 km del centre de Barcelònia sense granades de mà per obrir-se pas.
- El recurs fàcil de tot blogger són les llistes, els videos de youtube i Guti maricón.
- La següent escena reflecteix el meu sentiment quan em diuen que ja tardo a comprar els regals.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Així, els sud-coreans aquests són millors que el Mandril? El Munidalet aquest ha col·locat a cadascú al seu lloc.

Senyor Merdevalista ha dit...

Impressionant el video, mossènyer! Entranyable l'"Oh, man, oh god...!" (al refrán).

Això vol dir que vostè ja ha vist Avatar, doncs?

Sí, sí, naturalment: Guti maricón.

PD: A Barcelona no faci servir granades de mà. Aturi's a l'entrada, llenci obusos i després entri amb foc de subfusell. És la manera, cregui'm.

Xavi ha dit...

GUTI, GUTI, MARICOOOOON, MARICOOOON, MARICOOOOON!!!!!!
Aquest any auguro un futur blanc al Madrid... de temporada en blanc, vull dir!!! jejeje

I al Barça, posats a fer la carta dels reis mags, li he demanat per la temporada 2009/2010 la Lliga i la Champions del Bernabeu... la Copa del Rei se la deixo al Alcorcón, que s'ho mereix!

Josep ha dit...

Un petit incís: "repassa tots els tòpics vistos i per veure", si és "per veure" llavors no és un tòpic. Serà un tòpic quan estigui molt vist (llegit o escoltat)

Sergi ha dit...

Benvolgut Albert: tu ho has dit.

Benvolgut Senyor Merdevalista: sí, l'he vista, però no volia dedicar-li una entrada sencera perquè no hase falta desir nada más. I gràcies pel seu consell.

Benvolgut Xavi: on he de firmar?

Benvolgut Josep: gràcies mestre, té vostè tota la raó. Una vegada més, Pompeu Fabra s'està cagant en mi des de l'infern. Però ja és massa tard per editar l'entrada i eliminar el seu comentari, així que farem veure que és un enginyós joc de paraules que forma part de la meva brillant prosa narrativa.

Markutis ha dit...

El tercer punt, a part de ser un clínic sobre com d'inútil resulta el diccionari de sinònims quan pots utilitzar la mateixa paraula 5 vegades al mateix paràgraf, és MENTIDA.

Veig que em quedaré sol en la meva croada contra Avatar, però és de llarg la pitjor pel.lícula que he vist des de Waterworld.

Sergi ha dit...

Collons sí que em foten canya avui. El proper post me'l llegiré abans que el mono radiactiu que m'escriu el blog actualitzi. Ara sí que edito.

Però benvolgut Markutis: es pot saber què esperava de Avatar???

Markutis ha dit...

Benvolgut Sergi, la resposta és diversió. No em vaig divertir gens.

Sabia que no anava a veure una obra mestra però esperaba evadir-me en comptes d'anar-me cabrejant amb el pas dels minuts. Per això em recorda a Waterworld, perquè com a aventura és caca. És més, Avatar fa que els tres últims episodis d'Star Wars siguin trepidants en comparació.

I en quant a espectacularitat, també em va decebre. Si això és tot el que es pot fer amb 500 milions de dòlars el cinema comercial en 3D ha nascut mort i ja pot tornar a l'Imax Port Vell. Joder, que l'escena de la primera fugida en cotxe de 2012 em va tallar més la respiració que cap seqüència d'Avatar!

Supositori ha dit...

Oh my god! Acabo de recordar que jo tampoc he comprat regals!