Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

diumenge, 26 d’octubre del 2008

Tropic thunder


Al final l'hem pogut veure! I això que ja fa temps que s'ha estrenat, i a més la van retirar d'algunes sales. Devia ser per problemes amb els drets de distribució o rollos d'aquests, no per la crítica a Hollywood com deien alguns. Sí que fa conyeta sobre el tema, però res massa destructiu.

Doncs sí, és bona, millor que l'última que vaig veure segur (El niño con el pijama te raya). És molt divertida, començant pels falsos trailers del principi, sensacionals. Ah! Alerta cinèfils, ja que està plena de cameos (atenció a Tom Cruise) i referències del mundillo (la teoria sobre els actors que fan de retrassats és genial). I la banda sonora, també ben parida. Per cert, aquesta és durilla per veure-la en versió original, pels accents, el vocabulari, els insults, etc...

Resumint, del millor de la cartellera actual, si trobeu sales on la facin. I no us enganyi el típic subtítol espanyol cutre-caspós (una guerra muy perra): Vergonyós.


I aprofitant l'avinentesa, una molt bona que l'altre dia donava Cuatro i en vaig enganxar uns minuts: Viven. Explica la tragèdia d'un equip de futbol que es va estrellar enmig del Andes, i que per sobreviure es mengen els morts... total, que la van liar parda. Però al final li foten dos bemoles i se'n surten. Digne de veure-ho.


If we die, we're gonna die walking