Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 16 de gener del 2010

Sherlock Holmes

Si pensàveu que James Cameron us havia pres el pèl, espereu a que Guy Ritchie se us pixi a sobre amb aquesta nova versió de les aventures de l'inspector anglès.
Sherlock Holmes no s'aguanta per enlloc: te l'estàs mirant com esperant que en qualsevol moment arranqui la trama de debò, però aquest moment no arriba. El guió sembla escrit per un nen de 5 anys; cap sorpresa, cap gir inesperat; ni tan sols cap diàleg amb rèpliques enginyoses.

Ep, que som molt guapos, això no compta?

Ni rastre de Snatch i molt menys Rocknrolla; aquí tot se succeix previsiblement i els 125 minuts es fan eterns (el temps mai havia estat tan relatiu). La parella protagonista, Robert Downie jr (més downie que mai) i Jude Law fan el que poden amb els seus personatges. Però quan sentim realment vergonya aliena és al speech final de Holmes, on revela tot els enigmes (¿?¿?) que s'han anat creant d'una manera tan tramposa que creia que hi hauria mocadorada del públic.

Espera espera, que en Sherlock té flashforwards a càmera lenta abans d'algunes lluites!!! Puta merda elevada al quadrat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja la pròpia publicitat de la pel·lícula fotia força pena. Pel que dius, una autèntica merda que no s'ha d'anar a veure.

Maria ha dit...

Gràcies, estava esperant el seu comentari per decidir si l'anava a veure. M'acava d'estalviar 14 euros.

Senyor Merdevalista ha dit...

Éts un sant. Ja tinc l'excusa perfecta per dir que no d'anar a veure aquest residu. Els meus prejudicis tenia. Gràcies per donar-los solidesa.

Markutis ha dit...

Quina por... Coneixent-te, després de llegir la crítica no l'aniré a veure ni convidat.

Molon labe ha dit...

Si en Jeremy Brett aixequés el cap segurament es quedaria on està... si algú vol veure una sherlock amb condicions que miri els episodis que van fer canada productions i per flipar...

c.e.t.i.n.a. ha dit...

Home! Si només amb el trailer ja es veu que allò és una mena de Vidocq encara més passat de voltes!

Sergi ha dit...

Albert, el pitjor és que encara tinc pendent Celda 211.

Maria, gràcies a vostè, és un honor que em faci cas. No s'equivocarà pas.

Senyor Merdevalista, no sóc un sant; sóc un màrtir.

Markutis, ni que et paguin.

Molon labe, no conec la seva versió però SEGUR que és molt millor.

CETINA, Vidocq li dóna mil patades als collons a aquesta porqueria, imagina't!

Vironer ha dit...

Surt alguna mamella o no? És pitjor que Indiana Jones i la calavera de cristal?

Modgi ha dit...

suposo es deu reservar el que li agrada per la esmentada tril·logia de rockanrollah. si això li serveix per reunir la pasta necessària, benvinguda sigui.

Sergi ha dit...

Vironer, ni un sol mugró. És possible que sigui pitjor que l'indiana 4, pensi que hi vaig anar amb una noia que és fan del downie i va sortir més cabrejada que jo.

Modgi, si fos per fer rocknrollah 2 li dóno els meus estalvis si cal.

Modgi ha dit...

d'altra banda, hauríem de parar atenció a robert downey jr. Passa per ser un dels millors actors de jolibú que està cometent l'error de triar els papers amb la punta de l'hipotàlam. El nou nicholas cage?

Sergi ha dit...

Nicholas Cage no m'ha agradat mai, però estic d'acord que el downie podria donar molt més de sí. Té molt de mèrit donar categoria a una pel·lícula de l'estil de "iron man".