Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 4 de maig del 2010

Iron Man 2

Uffff...

La primera part em va sorprendre positivament, el personatge del Downie Jr era carismàtic i el guió prou enginyós com per fer interessant una peli més de superherois marvel. Però aquí en aquesta seqüela ja se'ls veu el plumero: els diàlegs no valen res i els nous personatges tampoc aporten cap novetat. El cameo de Samuel L. Jackson no té cap sentit, i Scarlett Johansson sembla ficada amb calçador. Confesso que mai m'ha agradat aquesta noia; penso que si no fos una superestrella de Hollywood, ara mateix estaria connectada buscant rollo pel Badoo. Ni tan sols Mickey Rourke dóna la talla com a malvat. La única que omple la pantalla és la meva Gwyneth.

Sóc negre, sóc graciós, porto un parche... Què més vols?

"Ah espera! Ens queda el vell recurs de posar Highway to Hell en el moment de llençar els crèdits finals! Així la gent surtirà de bon rollo de la sala! Sóc un crack!", exclamava el director a la sala de montatge.

No, tu el que ets és un fill de puta.

12 comentaris:

Remitjó ha dit...

Vaig veure la primera (en casa, 10 euros per aquestes coses em semblen massa) i va resultar entretinguda. La segona em feia la sensació que vostè confirma avui. Més acció, dos maquinetes en comptes de una, cap diàleg...

Aquesta potser ni en casa...

Txisky ha dit...

Si la pel·lícula es diu Iron Man, perquè no posar la banda sonora d'Iron Maiden?.

Remitjó ha dit...

Txisky, em sembla que la parella no va acabar bé del tot. Fins i tot ella el va denunciar als Jutjats i estan pendents de judici.

(festival de l'humor, perdonen, però no he pogut evitar-ho)

Senyor Merdevalista ha dit...

Joder, Remitjó, què dolent! xDDD
Sergi, vull discrepar sense haver-la vist. Després que ho faci segurament m'hauré de rendir a l'evidència i podràs fotre'm el calvot al ritme de "ja t'ho vai dir!".
Deu ser que estic massa necessitat de veure ja una astracanada com Déu mana en pantalla gran, si no, ni jo m'entenc...

Txisky ha dit...

Dolentíssim l'acudit, el podria haver inventat la mateixa Tatcher!

Llesca ha dit...

Al igual que el senyor Remitjó, la primera la vaig veure a casa, sense pagar un duro perquè la va llogar el meu cunyat, i em va semblar força divertida. De fet, estava esperant a que algú digués que tal és la segona part; vista la seva opinió, m'esperaré a que surti en dvd i a que algú de casa la llogui.

Anònim ha dit...

Ostres! Tanta publicitat i tants elogis i resulta que és força dolenta! Normalment, les segones i terceres parts acostumen a ser més dolentes que la primera. En aquest cas, tornaré a esperar, com amb la primera, que algú me la deixi.

Dr. Trumbo ha dit...

Hi ha moltes coses que li voldria replicar sobre la seva crítica, però li admeto que no és tan bona com la primera. SObre el tema Samuel L Jackson, les pel·lícules d'Iron Man han servit de presentació del personatge que interpreta i que és clau en la reunió de personatges marvel que acabaran protagonitzant "los Vengadores" (No, aqulla merda de la Thurman i el Fiennes, no).

Si s'hagués quedat al final dels crèdits hauria vist que el que feia sortir els freaks amb els ulls com a plats i una trempera considerable no és el Highway to Hell sino l'escena extra. COm ja va passar a la primera, on hi apreixia per primer cop en Jackson com a Nick Fury. Quedin-se al final de les pelis... PER ODIN!!

Sergi ha dit...

Remitjó, potser a casa sí, però crec que a la cartellera ara mateix hi ha altres prioritats.

Txisky, em sembla que haurem de fer venir en Irony Man del pit de pollastre perquè ens ho expliqui.

Senyo Merdevalista, doncs comprova-ho amb els teus ulls. No ho sé, als tres que vam anar se'ns va fer llaaaarga. Espero que em diguis el què.

Llesca i Albert, els dic el mateix que al senyor Remitjó.

Anthony, veig que li he tocat la fibra. L'excusa de que els personatges de'n L. Jackson i la Scarlett són de "presentació" ja l'he sentida i no em val; la qualitat d'una pel·lícula mai pot dependre d'una seqüela. Potser m'he excedit una mica, doncs els primers 20 minuts em van semblar força interessants, però és que els 90 següents se'm van fer eterns.

I totalment d'acord amb vostè amb el tema dels crèdits; mereixo cadira elèctrica per haver marxat abans d'hora, i més tractant-se d'una producció marvel on SEMPRE hi ha quelcom per veure al final.

sànset i utnoa ha dit...

La primera va estar bé. Aquesta, pel que he sentit, no la miraré fins que me la pugui descarregar vílment en qualitat DVD. I ho faré si estic molt avorrit...

*Sànset*

quitus ha dit...

només recordar que l'enemic de la primera peli es deia Iron Monger (sense conyes http://www.google.com/images?um=1&hl=en&client=opera&rls=en&tbs=isch%3A1&sa=1&q=iron+monger&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&start=0).

com deia en Bernardo "no hace falta desir mas!"

bé, que la Paltrow es una petarda (gracies al tio de Coldplay per apartar-la de les càmeres) i que el pentinant de la Johansson es simplement impossible. a cap tia li queda bé.

Sergi ha dit...

Sànset, correcte, és carn d'emule.

quitus, no em toqui la paltrow o va a haber ondonadas de ostias aqui eh? Respecte la Johansson, el pentinat semiarrissat choni del final ha provocat desprendiments de retina entre els espectadors, al loro!