Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimecres, 26 de maig del 2010

Save the panga

En un intent de variar la meva dieta mediterrànea, és a dir, basada en la pizza mediterrànea casa tarradellas, vaig decidir comprar quelcom de peix al mercadona. L'escollit va ser un filet congelat de panga, una imitació barata de la perca que es cria al Riu Mekong, al Vietnam. Que com ho sé? Perquè el primer que vaig tenir la mala idea de cercar-ho al google.

Atenció a la informació que vaig trobar sense passar de la primera pàgina de resultats. Per un puto dia que se m'acut menjar peix...




Un convençut consumidor de panga

Finalment, donat que era diumenge i era tot el que tenia per sopar, me'l vaig acabar menjant amb cara de fàstic, però pensant en tots els pobres vietnamites que les havien passat putes per culpa d'aquell filet.

Foteu-vos, charlies!

6 comentaris:

Remitjó ha dit...

Sempre és tendre veure els seus apunts en què parla del Mercadona.

Nosaltres els Mercadonians sabem que el Gran Gurú Roig mai no ens vendrà coses dolentes per a la nostra salut, tot i que ,a vegades, els productes de la marca Hacendado ens donen més mala espina que un senyor amb gavardina a la porta d'una escola...

Josep ha dit...

Perepunyetes, tiquismiquis, llepafils!

Dreamstocry ha dit...

Si vols ves a pescar al Foix, el que trobes al google és molt pitjor i hi ha individus que s'ho continuen menjant.

pd. Torna a la pizza

Anònim ha dit...

Si el següent apunt no parla de cap intoxicació, serà que el seu consum ocasional no és tan dolent. Per què no prova amb el lluç de tota la vida?

Llesca ha dit...

Curiosament, la setmana passada vaig conèixer aquest peix. No en vaig menjar, només me'n va parlar algú que si l'havia tastat (i molt de gust, ja que suposo que desconeix tot això que ha dit vosté).
Com les sardines no hi ha res.

Anna ha dit...

Espero q no veiessis imatges d'on es pesca!

A parti d'ara haùràs de comprar producte nacional! (i sí, diria q les pizzes de casa tarradelles entren dins del producte nacional!)

Bona sort! :)