Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dissabte, 5 de juny del 2010

Sentiments envers "la roja"

Vaaa Sergi, no siguis així. Mentre no tinguem selecció catalana haurem d'anar amb l'espanyola no? A més, si aquest any gairebé tots són del barça! No sé, a mi em faria il·lusió veure en Xavi, Iniesta i companyia guanyar un mundial! Com mola!

Com que sóc una persona sense recursos per rebatre tan sòlids arguments, provaré d'expressar els meus sentiments envers la selecció esp... espany... espanyolBUUAAARRGH!... amb un jeroglífic com els que tan de moda estan per aquí darrerament (he dit moda? headshot per mi):


Què diu en Sergi als seguidors de la roja?





Pista: a la darrera imatge hi observem una polla d'aigua passejant pels aiguamolls de l'Empordà.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt "subtil", hehe! Un estil diferent al del Maradona però tant o més contundent! Quants cops hem hagut de suportar l'absurda frase del principi! A més, amb la prima que s'emportaran si guanyen, amb més motiu desitjar la seva derrota!

sànset i utnoa ha dit...

Comparteixo el sentiment jeroglífic.

Aquest estiu les passarem canutes amb tots els "juanis" passejant-se pel carrer amb el coi de samarreta. No els podrien fotre a tots tancats a una plaça de toros -que, a sobre, també els agrada- i soltar tres o quatre dotzenes de mihures? Segur que em començaria a agradar la tauromàquia...

*Sànset*

Unknown ha dit...

El primer paràgraf és d'en Laporta?

Doctor J ha dit...

Sort que el primer dibuix és fàcil i la foto porta pista...Potser aquest missatge els encoratja!

Remitjó ha dit...

Només un parell de comentaris:

-Podeeemos

-A por elloooos, oeeeee


Fot fàstic, eh?

Dani ha dit...

Estic segur que si no la promocionessin tant per la tele no hi hauria tant de gilipolles-seguidor-incondicional. Què passa?, que se'ls desperta la vena "vermella" cada dos anys o què?

Dr. Trumbo ha dit...

Jo sentiments només tinc cap al Barça. A mi no m'hi veuran mai mirar un partit on una de les bandes no defensi la samarreta blaugrana (metafòricament parlant, que sembla ser cara de veure per culpa del m`rqueting dels collons) excepte el cas que estigui aprofitant per fer una birra amb algun amic. Puc mirar partits de la selecció espanyola sempre i quan el joc no faci vomitar i alegrar-me dels triomfs pel palmarés de jugadors del meu equip. Sense apassionament, de la mateixa manera que me'n alegraria per Messi si guanya Argentina.
A més hi ha un truc infal·lible per a no sentir-se culpable i és agafar-se a la més estricta realitat: La selecció espanyola no defensa un país sino una federació esportiva.

Josep ha dit...

I el que ens costa la broma!

Markutis ha dit...

Un geroglífic amb accent rumanès, no? Perquè jo interpreto que hi diu: Come-mi-la polla.

Dit això, després de viure lo de l'estiu de 2008 no se'm passa ni una sola vegada pel cap desitjar un triomf de Krusty el pallasso.

Llesca ha dit...

No em digui que això no l'entendreix i li fa canviar d'opinió.

Anònim ha dit...

ARRGGhhhhhHHHHHHHH!!!!!, té tota la raó. Jo estic desitjant que els eliminin a la primera de canvi!

Vaig a "gumità", mira que llegir això de bon matí...

Anònim ha dit...

bueno només diré que a mi la roja me la trae floja, i ojalà tornin cap a casa eliminiats al grup gràcies a honduras. Deu ser molt amic d'aquests que li diuen d' animar a la roja per no haver-los engegat fa temps, Sergi.

Senyor Merdevalista ha dit...

Bona rèplica a l'estil CETINA, sí senyor. Jo directament prefereixo suar de la resposta a tantes insistències, tot rient mentre penso què faria Franco si encara es trobés entre els vius i sabés que a la sel·lecció dels pajilleros espanyolistes (la resta els compto com a seguidors accidentals) li'n diuen "La Roja".