Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

divendres, 11 de desembre del 2009

Manual de seducció

Aprengui a dominar el llenguatge no verbal


Per compensar les lectores per la misogínia latent en el post anterior, aquesta vegada oferim una lliçó de galanteria, obviament emprant referencies cinematogràfiques.
Oblidin-se del complexe de superioritat de James Bond, o de l'actitud masclista de Humphrey Bogart. En ple segle XXI les dones són persones, i com a tals tenen sentiments i necessitats que cal atendre.
Vostè, amic lector, ha de posar-se en el lloc de la pretesa (d'això se'n diu empatia) i saber llegir entre linies què busca, entendre el llenguatge corporal, i entrar en un subtil joc de mirades i dosificades mostres d'interès.
Totes aquestes premises queden perfectament resumides en una de les millors frases de la història del cine, que no podia ser de cap altra que no fos Shark Attack 3. L'escena és en anglès però en un nivell comprensible per tothom; no vull que us sentiu exclosos d'aquest blog, estudiants de belles arts i habitants de Cornellà.
Endavant video.





5 comentaris:

Dr. Muerte ha dit...

S'ha de dir així com si realment estiguéssim nerviosos? És que parlar com ho fa normalment l'imbècil del Hugh Grant no em motiva. Hi ha alguna altra alternativa?

Sergi ha dit...

Benvolgut Dr. Muerte: ha de ser exactament així. Li asseguro que en la següent escena ja se la està cepillant a la dutxa.

Anònim ha dit...

- El vídeo mola.
- Potser, degut a que visc a Can Serra no he captat el significat de "pretesa", encara que el Diccionari de la Llengua Catalana tampoc.

Sergi ha dit...

Benvolgut anònim: pretesa és el participi de pretendre.
És possible que el comentari de Cornellà no tingui massa sentit, però si li dóna una ullada a la resta del blog, se'n adonarà que tampoc s'aguanta per enlloc.
Una salutació.

Senyor Merdevalista ha dit...

Jajajajjaj!!! S'ha aficionat vostè als videos de "Worst Movies Ever", oi, mossènyer?
Gran!