Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 12 de gener del 2010

Quatre de zombies

He notat molta crispació últimament, reivindicacions socials i crides a la revolució. Em sembla molt bé, però per la meva banda jo seguiré entrenant per sobreviure a la inminent apocalipsi zombie (en català correcte és zonvi), revisant alguns títols del gènere que tenia pendents:

- Bienvenidos a Zombieland: un mica light pel meu gust, però reconec que és força entretinguda, amb Woody Harrelson fent de paio dur i un destacable cameo de Bill Murray as himself.

Un dels temibles zombis que persegueixen als protagonistes


28 semanas después: aquesta té més mala llet i conté algunes escenes memorables, com el rebrot de la infecció en un Londres militaritzat o el retrobament de Robert Carlyle amb la seva dona. Llàstima de les incoherències de guió; com s'entén que el nen protagonista porti la samarreta del madrid i no sigui salvatgement devorat per 40 zombis (perdó, infectados) un minut després???

Quarantine: remake americà de la primera REC, n'és una còpia pla per pla, però sense la meva Manuela Velasco ni el ¡Pablo grábalo todo por tu puta madre! .

House of the Dead: adaptació del magnífic videojoc de Dreamcast (sí, vaig tenir la DC...). Ja vaig parlar-ne fa temps, però no podia deixar de mencionar-la aquí. Sembla rodada durant el halloween de port aventura.
Els enllaço 10 infumables minuts d'aquest bodri (està ben dit bodri?), ja que el link d'inserció està desactivat per protegir la salut mental dels internautes. Els que aguantin fins al final tenen premi, ja que hi trobaran una escena de gran dramatisme entre 2 personatges.
Bé, entre 1,5 personatges.

12 comentaris:

Senyor Merdevalista ha dit...

Em miro el video en un minut, apreciat mossènyer. Abans volia dir-li que:

a) En Fraga no és un zonvi (ho he escrit bé?), és Godzilla. Palomares (fake o no) en té la culpa.

b) Gràcies a vostè, tinc ganes de veure "Zombieland".

c) M'estic mirant la Dreamcast des d'aquí i m'ha provocat vostè unes ganes de jugar, caguntot!!!

d) "Bodri", "bòdriu". No s'hi escarrassi, si no és correcte, a mí no m'importa.

Cuidi's.

PD: Un dia d'aquests podríem començar a tutejar-nos ja, no li sembla?

Senyor Merdevalista ha dit...

COLLONS!!!! I per què òsties les ties es miren les armes com si els vinguessin ganes d'embutir-se'n el canó pel potorro?

Anacrònic ha dit...

Molt recomanable Zombieland

Josep ha dit...

I la sit com de zonvis que fa el Berto Romero?
http://www.youtube.com/watch?v=RsxcTeXsHII

Valero Sanmartí ha dit...

Gran Zombieland i l'intro de Metallica. Llàstima que la pel·lícula caigui a plom cap al final, i que l'impagable aparició de Bill Murray sembli una espècie de curt dins la pel·lícula que irromp com una destralada a la trama. I no sé si això és bo o és dolent.

Anònim ha dit...

No he aconseguit premi. Quina grandíssima merda! Ena quest blog, almenys s'ha doant a conèixer una gran rivalitat: qui és pitjor director, Uwe Boll o el de Garbage Day?

Dr. Muerte ha dit...

Això dels zonvis és ficció (encara). De moment em falla la desoxiprotonació del cerebel i la movilitat de la mà dreta, però els fills de puta ja corren! Aviat faré història!!!

Sergi ha dit...

Benvolgut Senyor Merdevalista: si tens la Dreamcast és com si fóssim amics de tota la puta vida! precisament pensava que tu volies ser tractat de "Senyor", doncs bé, serà un honor tutejar-te.

Benvolgut anacrònic: poca cosa millor hi ha a la cartellera.

Benvolgut Josep: certament, me l'he tragat tota i m'he deixat de comentar-la. No està gens malament.

Benvolgut Valero: For whom the bell tolls quedaria bé fins i tot amb la intro de doraemon. Lo de Bill Murray sí que està ficat amb calçador, però s'agraeix molt.

Benvolgut Albert: no t'has perdut res. Uwe Boll ha estat unànimament proclamat el pitjor director de la història.

Benvolgut Doctor: doncs precisament la movilitat de la mà dreta és bàsica pels zonvis adolescents.

I gràcies a tots per la gran acceptació de "zonvi". L'IEC us enviarà un pernil a casa.

Senyor Merdevalista ha dit...

L'honor és meu, ja ho saps. Bah, això de "Senyor" i el tuteig no tenen perquè estar renyits, no trobes?

Salut!

Dr. Trumbo ha dit...

Encara no he vist Zombieland, però és que no vull seguir alimentant la "bèstia", o altrament dit, la paranoia que tinc amb els zonvis dels collons i que m'obliga a pensar cada cop que freqüento un lloc nou, de quina maera podria escapolir-me en el cas d'un atac.

I la saga de "28 dias/semanas después" és antològica, encara que a la segona part el merda de nen prota porti una samarreta del Mandril. Amb una de les millors escenes del gènere, tot i que pot provocar una discussió de proporcions bíbliques si la mires en parella, no creu? Si algú no sap de que va, mirin aixó.
http://www.evtv1.com/player.aspx?itemnum=9413

Markutis ha dit...

Ja sabia jo que de Zombiealand li farien el pès els títols de crèdit i poca cosa més. És pel.li de zombies per tota la familia i vostè està acostumat a un terror extrem com el que de tant en tant ens brinda. Però el moment Bill Murray es una genialitat, ficada amb calçador o no.

Xavi ha dit...

Veure una sessió plenària al Senat, amb en Fragasaurus Rex al capdavant fa mes por que les pelis que has esmentat. Creus que si em fes del PP en Fraga em donaria el secret de la immortalitat?