Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 24 d’agost del 2010

Cinèfil de pacotilla

Vinc de veure Inception, però no puc aportar res més al que ja va comentar en el seu dia el Senyor Merdevalista, així que només diré que efectivament, és de les millors opcions de la cartellera.

Escric aquest post expressament per disculpar-me, ja que sento la necessitat de reconciliar-me amb els meus lectors d'una manera formal. Ja han passat dues setmanes des de Knight and day, però les crítiques que va suscitar el meu anàlisi no em deixen dormir i, de vegades, ploro.

Tots hem tingut moments de debilitat i no passa res

L'altre dia, mentre em xerrava una espectacular holandesa barely legal a l'apolo, no deixava de repassar mentalment els errors de conducta que m'han portat fins a aquesta lamentable situació, així que vaig sortir d'allà, vaig agafar un taxi cap a casa i vaig buscar bon material al youtube per mirar de compensar tots aquells a qui he decepcionat.

Sóc conscient que hi ha molta gent pendent de les meves opinions, i que es basen en aquest blog per decidir en què gastar-se els euros, així que per tots ells va dedicada una de les millors escenes de la història. Per vosaltres.



14 comentaris:

Remitjó ha dit...

D'on han tret un fardatxo gegant que lluite amb aquesta agilitat?

Oh, jolibut, quina fàbrica de somnis...

Txisky ha dit...

Trekkies marikkies!

Anònim ha dit...

En tot cas será d'una serie de TV, no del cine...

Josep ha dit...

Aix, la famosa escena... és un problema de post-producció. Normalment s'acceleren les imatges (es passen més fotogrames per segon i sembla que tot passi més ràpid).

Sobre les dones només matisaré que és millor decebre que dassapsiunà.

Llesca ha dit...

Sr. Sergi, no pateixi. Ja li vaig dir que tots la caguem de vegades a l'hora de veure un "flim". Sense anar més lluny, aquest cap de setmana vaig veure "The Airbender". Em vaig cagar en la puta milions de vegades (en silenci, clar).
No sé si a vostè li agrada el Shyamalan; a mi sí, i com a persona amb esperaça que sóc, espero de tot cor que el productor mori aixafat per un piano de cua i no sigui possible continuar la saga cinematogràfica de "The Airbender".

Anònim ha dit...

Quina agilitat i quina força demostren els protagonistes d'aquest vídeo! Com acaba? Al final l'enganxa?
Per cert, m'han mig deixat anar de veure aquesta nova de l'Angelina Jolie. Què li sembla?

meta.N ha dit...

No havia vist l'escena.

M'he sentit molt subnormal per no haver-ho fet encara.

Senzillament espectacular.

Sergi ha dit...

Remitjó, suposo que és cosí germà del godzilla japonès.

Txisky, fuck them!

Anònim, gràcies per la observació, però desconec si es tracta d'una de les primeres pel·lícules o de la sèrie. Per cert, quan escrigui comentaris al meu blog, si us plau, la A en català sempre porta accent obert.

Josep, doncs potser ha quedat millor així. En ambdós casos, dic.

Llesca, mal de muchos... No em desagrada shyamalan, però ben cert que airbender em donava un mal rotllo especial.

Albert, jo crec que acaba com es veu, així de lamentable. La de "Salt" suposo que com a mínim estarà entretinguda, però jo no la penso veure.

Enfrancis, no pateixi. La sensació de ser subnormal és molt habitual quan es llegeix aquest blog.

Anònim ha dit...

En primer lloc ho sento pels accents, no tinc costum d'accentuar cuan escric a Internet, i si ho faig es sempre amb l'accent tancat... maníes.

La escena es d'un dels primers episodis de la serie ("Arena", 1x18 per ser concrets), que recordem que te més de 40 anys i disposaven d'un pressupost força escas.

Evidentment, els valors de producció de les pel·lícules son força mes alts.

Ah, i l'escena no acaba tal i com es veu aquí. Resumint molt, Kirk fabrica una escopeta amb els materials que troba i li fot un tret al "Godzilla".

sànset i utnoa ha dit...

Et comentaria el mateix que he escrit al senyor merdevalista...

quedes disculpat!

*Sànset*

Sergi ha dit...

Anònim, doncs gràcies per la puntualització. Avui és el primer dia de la meva reconciliació amb els trekkies.

Sànset, gràcies. Com pot veure ja m'estic reconciliant amb el món.

Danny ha dit...

¡Eh! Encima que te dejo con toda mi buena fé un comentario en tu entrada sobre el bodrio de la Díaz y el Cruise porque sé que a vosotros bloggers un comentario os sienta como un buen pajote vas y me tratas como un forocochero hoygan cualquiera. Luego, si escribiera en catalán (por mi poca costumbre de hacerlo, cosas de criarse en familia castellanoparlante en Mallorca) seguro que igual os lanzábais a mí por escribir algo malamente. Eres cruel, Sergi, yo a ti te admiraba. :(

Y sí, "Inception" me pareció un rato buena. Al que decía que le habían dicho de ir a ver "Salt" le digo que está entretenida, pero que ni por asomo se espere un peliculón. Me gusta el rollito del argumento de contrainteligencia soviética & stuff antinorteamericano, pero es bastante predecible todo lo que va pasando.
Au, me siento a esperar la eliminación del comentario.

Sergi ha dit...

Danny, tienes toda la razón. La verdad es que no imaginaba que tuviera admiradores más allá de mi mano derecha. Gracias por las aportaciones y puedes seguir comentando en el idioma que más te plazca.

Excepto en castellano.

Bueno va, en castellano también (siempre que no te ofendas por el incipiente catalanazismo de este blog).

Danny ha dit...

Qué va, si el catalanazismo es una de las cosas que más me gustan de l'odisfera. Me sentiría engañado si el catalanazismo desapareciera de estos lares, de hecho.