Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dilluns, 30 d’agost del 2010

Todo sobre mi desmadre

Era inevitable. Estava escrit al llibre del destí, les Parques ho havien teixit milers d'anys enrera. Tots sabíem que tard o d'hora acabaria veient Todo sobre mi desmadre.

La veritat és que es tracta d'una nova patètica traducció, ja que el títol original és Get him to the Greek. Suposo que l'encarregat de triar el títol espanyol, possiblement subnormal, possiblement militant del PSC, va decidir que podria vendre millor la cinta entre el públic ibèric.


buah nen todo sobre mi desmadre te partes la caja fijo

Doncs la cosa no va per aquí. Els qui coneguin les pel·lícules produïdes per Apatow com Supersalidos o Hermanos por pelotas (sí, el militant del PSC ataca de nou) ja saben el que es trobaran: humor molt gamberro però personatges mínimament interessants. Per posar un exemple, no és tan esbojarrada com la saga Scary movie i demés.

L'inici és demolidor, fotent-li canya al món de la indústria musical i amb gags passats de rosca sobre drogues, sexe, i rock'n roll. Més cap al final la cosa perd pistonada, però només per veure les cares que posa el protagonista quan l'estrella de rock se l'emporta de festa ja val la pena.

En fi, que no reia tant al cinema des de Indiana Jones 4.

9 comentaris:

Remitjó ha dit...

Aquesta la reservaré per al DVD, no? Tot i que amb el ritme que porte potser no li arribe el torn fins el 2012 (la setmana passada encara vaig llogar la segona de MILLENIUM, la del llumí)

Anònim ha dit...

La fotografia és d'un dels que estava veient la pel·lícula a la sala?
Vaig veure l'anunci d'uns semblant a Scary Movie però ara parodiant les últimes de vampirs i em feia creus com algú podia gastar part dels seus eurus en veure-la. És que pitjor que allò no hi pot haver res!

Sergi ha dit...

Remitjó, sí sí, no cal que vagi al cine, però jo crec que a vostè, com a amant del bon rock, també li farà gràcia.
Pel que fa a Millenium encara he de començar el llibre, així doncs em recomana que estalvii temps i vegi la peli?

Albert, aquest no s'ha acostat mai a 100m d'un cine en versió original. La peli que dius, Vampires suck, si que te pinta de bajanada.

Danny ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=1X2bf76wn54

Y tengo curiosidad por "Forgetting Sarah Marshall", que también sale el personaje de Aldous Snow. ¿Es recomendable?

Sergi ha dit...

Danny, molt gran la BSO de la peli. Tinc diverses de Apatow pendents, i la que tu dius n'és una. Si surt Aldous segur que és recomanable!

Ruben ha dit...

Jo com a traductor professional només vull defensar el col·lega que va fer-ne la traducció: nosaltres no triem mai el titol, ens limitem (si estem de sort) a fer una proposta de títol. Llavors surt l'il·luminat de torn amb la idea genial de rebatejar la pel·lícula (encara que possiblement no l'ha ni vist)... així anem, el nostre gremi és tan penós i trist que ens donen pel sac anant i tornant i ningú hi fa res per posar-hi remei.

Després de la rabieta, jo vaig veure Disaster movie fa 2-3 dies i per riure una estona està bé, però igual com expliques aquí, gasten les bromes bones al començament i al cap de 35-40 minuts, ja només queda l'humor cutre...

Sergi ha dit...

surfzone, entesos. No tenia ni puta idea de com funcionava el tema. Així doncs, la culpa és dels de marketing, com de costum.

Respecte disaster movie, jo també li vaig donar un cop d'ull fa poc, i la vaig trobar massa estúpida, fins i tot per mi. Això sí, conté un sol gag que em va rebentar les costelles del riure: el de "Alvin y las ardillas rabiosas". Sublim.

Ruben ha dit...

Per mi aquell va ser el gag més penós, i de bon tros XDDD

Sergi ha dit...

La imatge de la ardilla Alvin treient espuma per la boca i dient paraulotes no té preu.

I prou discussió sobre Disaster movie, que aquest és un blog d'alt nivell cultural.