Amic de l'Odi

Amic de l'Odi
Odiem i odiarem

dimarts, 3 d’agost del 2010

Denunciable

Em veig obligat a abandonar temporalment l'esgotadora orgia interracial en la que estic inmers aquest estiu per denunciar públicament dues estafes a gran escala:

- Toy Story 3. Ja han sortit els crítics de torn elevant-la a categoria de delicatessen, un clàssic instantani, una joia que mereix ser contemplada diverses vegades al cine, en 3D, imax, etc. Convido aquests senyors a obrir la boca davant del glory hole que he instal·lat al lavabo de casa exposar els motius d'aquesta devoció cega a tot allò que foti olor a pixar (mai millor dit). Que consti que no tinc res en contra de l'animació per ordinador, de fet la darrera Shrek sí que em va fer certa gràcia. Però la que ens ocupa no és res més que una peli per crios. I punt. Que no os embauquen.


- Mercadona strikes back. Els amants dels granos de arroz hinchado recubierto de chocolate (no ho sé dir en català) tenim un problema. I aquest problema es diu 92%.

L'altre dia, com cada setmana, em vaig dirigir a agafar el meu paquet de choco-crispies (2,69 €), el meu esmorzar diari des de 1985. Però, per algun motiu, aquell dia vaig desviar la mirada al paquet del costat. Efectivament, es tractava dels esmentats granos de arroz, però marca hacendado, que valen 1,40 €. Després de tastar-los, puc dir que és el mateix. És el mateix puto producte, tant en quantitat com en qualitat. El dibuix del mono és suficient excusa per inflar-nos el preu (i de pas, els collons) un 92%.

He estat vivint una mentida

15 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Des de que ho vaig descobrir, sempre compro Hacendado, perquè és "la taxa" que Mercadona fa pagar a les grans marques perquè hi puguin vendre. Simplement els han de lliurar un percentatge del producte i ells l'envasen.

De fet, l'any passat m'anava a comprar un BMW, però em vaig decantar per la seva versió de la casa Hacendado...

*Sànset*

Remitjó ha dit...

No, benvolgut Sergi, amb el mono no hi havia prou... per això també han posat al mestre Yoda.

El senyor gerent ha dit...

Si agafa vostè fuet marca Hacendado, digui'm què hi veu a la lletra petita, allà on posa "Fabricado por..".

Després m'ho explica.

Dani ha dit...

Sí? Doncs amb els chocapic no ho fan. Ja ho he probat, ja, però no és el mateix!

Anònim ha dit...

Potser la diferència és que els d'Hacendado no fan promoció amb ninotets (o el que sigui) de Star Wars. Deuen valdre el seu pes en eurus!

Llesca ha dit...

Curiosament, tot el que he sentit és al revés: shrek fluixeta, i toy story 3 la puta bomba. Encara no n'he vist cap de les dues.

Respecte als cereals, puc secundar això que diu: són iguals els choco krispies i els hacendado. Fillsdeputa.

Josep ha dit...

Fa un parell d'anys, a Mèxic hi hagué una revolta pel preu de les tortites.
Cada cultura té el seu punt culinari sagrat.

Sergi ha dit...

Sànset, jo estic pensant fer un màster als EEUU, però em sembla que faré un màster hacendado.

Remitjó, si no hi surt un ewok a la caixa amb mi no follaran.

Senyor gerent, quan he llegit el seu comentari ho he anat a mirar expressament... Casa tarradellas! M'he sentit com el Charlton Heston al final de "el planeta de los simios", agenollat davant l'stand de xarcuteria.

Dani, doni'm la mà i entri al meravellós món dels choco crispies. Li adverteixo, però, que una vegada dins ja no en podrà sortir.

Albert, la foto que he penjat està un pèl desfasada. Ara el que regalen és un utensili de plàstic per fer geladets de chococrispies. Fillsdeputah...

Llesca, gràcies per la confirmació. Estic a l'expectativa de la seva opinió sobre les esmentades merdes punxades en un pal.

Josep, aquí una revolta potser no, però muntar una mani rollo 10-J no li dic que no.

Cdte. Van Broncas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cdte. Van Broncas ha dit...

Correcció davant de tot.

Encara no he trobat l'equivalent en Hacendado a la puta merda de krispis de la granota, si algun dels assidus al mercadona que corren per aquí ho aconsegueix m'ho faci saber siusplau.

No puc fer més que desitjar-los èxit en l'empresa.

Gràcies.

Senyor Merdevalista ha dit...

Ja em resistia a veure "Toy Story 3", però amb la que acabes de deixar anar ja en tinc prou per perdre-me-la. Abans veuria "Equipo A", per més perill que tingui, que això. I sí, Pixar està sobrevalorada, com moltes coses en el món del cinema.

Pel que fa al tema Hacendado... De vegades es pot confiar en pagar menys pel que al cap i a la fi és el mateix, però no a tot arreu. Al Condis i al Dia, per exemple, això és arriscat. Això sí, jo que tú els donaria pel cul als de Kellogg's i em passaria a Mercadona. Igual ara pots agafar el darrer paquet de Choco Krispies i anar-lo omplint del contingut dels Hacendado. No deies que havies estat vivint una mentida? Doncs modifica les coses, no deixis que te l'endinyin: crea tu la teva pròpia mentida!

Sergi ha dit...

Giovanni Van Broncas, els smacks de kellog's no tenen cap altra alternativa. Jo només vaig poder desenganxar-me substituint-los per metadona.

Senyor Merdevalista, a mi em desperta més curiositat la "pesadilla en elm street", que veig en Liam Neeson desorientat últimament. Però en tot cas espera't uns dies que estrenin Inception, del bo d'en Nolan.

Per descomptat que faré cas de la teva recomanació. A més, davant els companys de pis i les visites, dóna més glamour el mono amb la gorra que no pas la lletja i inquietant caixa de la marca blanca.

Anònim ha dit...

A mi em va passar el mateix amb el Cilit Bang. Costa gairebé 4 euros i el del Mercadona i el de la marca carrefour no arriben a 1,5 euros. I us prometo que van igual de bé!! el que passa és que amb el Cilit em de pagar la publicitat entre tots! jo ara només compro marques blanques.

Sergi ha dit...

Senyora Noa, en prenc nota. És cert que els anuncis de cillit bang tenen més pressupost que Avatar 2.

Ruben ha dit...

Fàcil: grans d'arròs inflat i recoberts de xocolata :-)

Jo també tinc el VIP d'Hacendado XDDD